Bergen op Zoom maakt zich Sterck voor Sint Maarten

4

BERGEN OP ZOOM – Ondernemersvereniging Sterck zet zich vrijdag, op de nationale actiedag, in om geld in te zamelen voor de slachtoffers op Sint Maarten als gevolg van de orkaan Irma. Bij de Bergse horeca- en winkelgelegenheden zal er de mogelijkheid zijn om geld te doneren in de daarvoor bestemde collectebussen. 

Op vrijdagochtend delen de vrijwilligers van Sterck de collectebussen uit bij de ondernemers in de binnenstad, deze zullen vrijdagavond na 20.00 uur worden opgehaald. Direct daarna zal er geteld worden en opbrengst van de actie worden bekend gemaakt.

Eigen acties

Ook eigen initiatieven om deze actie tot een succes te maken worden op prijs gesteld, deze kunnen worden aangemeld op de speciale Facebookpagina. Acties kunnen worden doorgegeven via het mailadres: info@hetcreatiedepot.nl.

4 reacties

  1. Noèl Nuijten

    Kom op mensen we laten St. Maarten niet inde steek en NU een keer goed hé geen halve beloftes of giften. Het is het mooiste van onze history. On y va Come on , Aléh zeg kom! Wij gaan ervoor toch zeker de Brabanders!

Algemeen