Een maand vol winterse activiteiten in Bergen op Zoom

1

BERGEN OP ZOOM – Op de Grote Markt wordt al hard gewerkt aan de opbouw van de Bergse Kerstijsbaan. Van zaterdag 9 december tot en met zondag 7 januari kan jong en oud zich uitleven op en rond de sfeervolle ijsbaan in de binnenstad. Ook staan er weer tal van spetterende activiteiten en evenementen op het programma.

Al twintig jaar kunnen Bergenaren genieten van de tijdelijke ijsbaan in de stad. Die heugelijke mijlpaal laat organisator StaBoZ niet zomaar voorbij gaan. Op donderdag 4 januari is er een jubileumavond waarop de twintigste verjaardag van de baan door alle Bergenaren groots gevierd kan worden.

IJstijd

Op de ijsbaan worden als vanouds weer uitgebreide activiteiten georganiseerd. Scholen komen op bezoek, Annamarie Thomas verzorgt clinics en ook de scootmobiels gaan het ijs weer op. Extra bijzonder is dat de Bergse Kerstijsbaan dit jaar door de KNSB is geselecteerd voor het programma ‘ijstijd.’ Dat betekent nóg meer bijzondere activiteiten op het ijs, en de mogelijkheid voor kinderen tussen de 10 en 14 jaar om met het ijstijdteam naar de Olympische baan in Amsterdam te gaan!

Santarun en Markiezenhof

Natuurlijk is er ook naast de ijsbaan deze kerst weer van alles te beleven  in Bergen op Zoom. Allereerst kun je natuurlijk genieten van de kerstsfeer in De Sneeuwkamer naast de baan. Maar wat dacht je bovendien van de vierde editie van de Bourgondische Santarun? Of van de epische escape game in het Markiezenhof? Of van een bezoekje aan de Kerst Kunstmarkt? En van lekker shoppen tijdens één van de extra koopzondagen? In Bergen op Zoom is er

1 reactie

Algemeen