Man onderweg naar ziekenhuis betrokken bij ernstige aanrijding

1

HALSTEREN – Een 62-jarige Steenbergenaar heeft een proces-verbaal gekregen, omdat hij maandagavond op het Laageinde in Halsteren op de verkeerde helft van de weg reed. Hij veroorzaakte daarmee een ongeluk waarbij twee auto’s frontaal op elkaar botsten, een 63-jarige automobiliste uit Steenbergen raakte hierbij gewond. 

Voor het ongeval werden veel hulpdiensten ter plaatse gestuurd waaronder de Rotterdamse traumahelikopter. De vrouw is met nog onbekende verwondingen door de ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis in Rotterdam. De man is eveneens met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom, de man was al onderweg naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom voor het bezoekuur.

Beide auto’s raakten zwaar beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf afgevoerd. De politie heeft korte tijd sporenonderzoek gedaan naar de toedracht van het ongeval. Ten tijden van het ongeval was de weg afgesloten voor alle verkeer wat voor een flinke file zorgde waar onder andere de lijnbus last van had.

1 reactie

112 Meldingen