Bakkers Stephanie en Ruben maken de lekkerste appelkruimeltaarten.
Bakkers Stephanie en Ruben maken de lekkerste appelkruimeltaarten. Foto: Britta Janssen

Gratis ambachtelijke moederdagappelkruimeltaart van de Smulkamer in Goes voor Vrienden van de Bode

Door: Britta Janssen Algemeen

GOES - Zondag 12 mei is het Moederdag en dankzij de Smulkamer in Goes kun je je moeder een overheerlijk cadeau geven: een verse, ambachtelijke roomboter appelkruimeltaart. En nog feestelijker: Vrienden van de Bode krijgen zo’n zespersoonstaart gratis!

Om moeders te verwennen halen Stephanie en Ruben, de Hoofd Appeltaartbakkers, en hun collega’s van de Smulkamer alles uit de kast om de lekkerste roomboter appelkruimeltaart te maken.

Eerlijk en lokaal

De roomboter appelkruimeltaart is populair bij de gezellige Smulkamer aan de Lange Vorststraat in Goes. “Wat ‘m zo lekker maakt is de roomboter en de eerlijke, lokale ingrediënten”, legt Angie van de Smulkamer uit. “Er zitten geen e-nummers in de taart en we gebruiken lokale producten. Zo komen de elstars, die deze taart zo’n lekker frisse smaak geven, uit de Zak van Zuid-Beveland.”
Het recept van deze roomboter appelkruimeltaart is zo’n succes dat de bakkers van de Smulkamer deze ambachtelijke lekkernij zelfs voor horecagelegenheden in Goes en omgeving bereiden. Een heerlijk cadeau dus om alle moeders mee te verblijden.

Actie: gratis moederdag-appelkruimeltaart

Vrienden van de Bode mogen gratis een vers bereide moederdag-appelkruimeltaart voor maar liefst zes personen ophalen bij de Smulkamer in Goes, aan de Lange Vorststraat 9. Meld je via vriendenvandebode.nl aan voor deze actie en je ontvangt automatisch een bevestiging met het afhaalmoment.

Als je nog geen Vriend bent, kun je dat via deze site ook worden. Vrienden van de Bode krijgen veel voordeel met allerlei Vrienden-acties. Zo ontvang je gratis het jaarboek Beveland, korting op leuke uitjes in de regio en je maakt kans op mooie prijzen. En dat allemaal voor maar 29,50 euro per jaar!




Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief