BereikPartners bundelt krachten voor nog meer expertise

0

WEST-BRABANT/ZEELAND – De BereikPartners, onderdeel van Uitgeverij de Bode, is een unieke samenwerking aangegaan met online Marketingbureau Daar[om]. Door de krachten te bundelen beschikken de partners over nog meer expertise, waardoor iedere euro die de klant investeert direct resultaat oplevert. “Wij zorgen dat de fysieke winkel die je al hebt, ook online volledig tot zijn recht komt”, aldus Bert Paauwe van De BereikPartners.

DOOR REMKO VERMUNT

Meer bezoekers, meer naamsbekendheid, meer ingevulde contactformulieren, meer offerte aanvragen, meer bezoek in uw winkel, meer verkoop. Iedere ondernemer heeft zo’n wensenlijstje en met de samenwerking tussen De Bereikpartners en Daar[om]kunnen deze wensen gerealiseerd worden. Door de nauwe contacten tussen De BereikPartners en de ondernemers in West-Brabant en Zeeland en door het nauwe contact tussen Daar[om]en Google heeft deze samenwerking alles in huis om tot een gegarandeerde groei te komen. “Wij zorgen ervoor dat iedereen weet dat je ook online te vinden bent”, durft Bert Paauwe te stellen. Of het nu gaat om een campagne bij Google AdWords, een speciale actie op Facebook of een betere vindbaarheid bij Google; De Bereikpartners kunnen dit samen met Daar[om]voor u regelen.

Daar[om]
Het team van Daar[om]bestaat uit een twintigtal bloedfanatieke online marketeers die weten wat ze doen. De één is volledig gericht op Zoekmachine Optimalisatie en Google Adwords, terwijl de ander juist alles weet van Facebookcampagnes. “Dankzij onze jarenlange ervaring binnen online media weten we op welke manier we organisaties kunnen helpen om hun online doelstellingen te behalen”, vertelt Wolter van der Weide van Daar[om]. “Inmiddels helpen wij honderden bedrijven, instanties en webwinkels met het behalen van meer online rendement.” Daarnaast is Daar[om]een Premier Partner van Google.
“Mede hierdoor zijn wij op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van online marketing en vertalen dit naar praktische mogelijkheden voor onze klanten.”

Workout
De nieuwe samenwerking is voor beiden een feestje en wie feest viert, moet ook trakteren. Daarom geven De BereikPartners en Daar[om]vijftien ondernemers de kans om mee te doen aan een uniek project: Google Workout. Tijdens een traject van zes maanden waarbij ook nog eens wordt samengewerkt met Google worden de ondernemers aan de hand meegenomen om online meer bereik te generen en daardoor meer rendement uit zijn/haar website te halen. In drie workshops, waarvan twee op het hoofdkantoor van Google in Amsterdam, worden ondernemers klaargestoomd voor de online wereld.
“De grootte van uw onderneming doet er wat ons betreft niet toe. Onze voorkeur gaat uit naar een mooie mix van ambitieuze en leergierige ondernemers uit diverse sectoren.” Belangrijk is vooral dat u bereid bent om zaken anders aan te pakken dan u gewend bent en om te investeren in uw online onderneming, want alleen dan gaat u resultaat zien van het geleverde werk. Zo kan het voorkomen dat uw website onder handen genomen wordt; alles om de klanten beter te bereiken. Iedere maand wordt uw voortgang besproken met één van de online experts. “Wij helpen u niet een stapje vooruit, maar u maakt meteen een grote stap”.

Meer informatie over deze unieke workshop vind u op www.bereikpartners.nl/googleworkout

Een jong en enthousiast team staat voor u klaar FOTO DAAR[OM]

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws