Vitaler leven, start met Nordic Walking

0

BREDA – Wilt u ook een vitaler leven, start dan met Nordic Walking bij Nordic Walking Breda.

Voor uw gezondheid heeft u beweging nodig. Nordic Walking is een intensieve vorm van wandelen/bewegen met behulp van speciaal ontwikkelde wandelstokken, poles genaamd.

Nordic Walking is een actieve buitensport en geeft mentale ontspanning in de vrije natuur. Het is geschikt voor geoefende sporters, maar ook voor mensen met lichte beperkingen. Nordic Walking wordt gedaan in groepsverband, je doet sociale contacten op terwijl je sportief aan het bewegen bent.

NWBreda heeft ruim 100 enthousiaste wandelaars verdeeld over 5 groepen die op maandagmiddag, woensdag- en dondermorgen in het Mastbos wandelen. De groepen worden elke week begeleid door gecertificeerde gidsen die steeds weer een andere route uitzetten.

De wandelingen beginnen met een warming-up en eindigen na 1 uur met een cooling down. Daarna is het napraten in restaurant de Boschwachter (in het Mastbos) onder het genot van een kopje koffie.

Tevens organiseert NWBreda drie keer per jaar een thema wandeling ergens in de regio.

In september starten wij weer met de basis cursus en met een opfris cursus. Ook bieden we een gratis introductie les aan. De cursussen worden gegeven door een ervaren gecertificeerde instructeur. Kortom Nordic Walking is een zeer geschikte mogelijkheid om met veel bewegingsplezier een actieve levensstijl te verkrijgen. Nieuwsgierig geworden? Ga dan naar onze website www.nwbreda.nl of neem contact op met onze contactpersoon: dhr. P. Janssens 076-5209699 of dhr. H. Huijboom 076-5873235.

Comments are closed.

Sport en Vereniging