Winkelcentrum krijgt make over

image_pdfimage_print

ETTEN-LEUR – Winkelcentrum Etten-Leur krijgt een make over. Vastgoedhandelaar Wereldhave gaat het winkelcentrum aanpakken om het centrum aan te laten sluiten op de wensen van de consument van nu. De renovatie bestaat onder andere uit het vernieuwen van pleinen, entrees, winkels, vloeren en de verlichting.

Onderdeel van de vernieuwing is ook de nieuwe horecazaak die zich gaat vestigen op het plein bij de Hema en de H&M. Deze lunchroom zal in december openen en biedt plaats aan 85 gasten. Zij krijgen een binnenterras op het plein en een terras tegen de pui in winkelstraat Hof van den Houte. In december moeten eveneens de twee entrees aan het Burchtplein en Hof van den Houte gerenoveerd zijn. Zij worden breder gemaakt en krijgen ‘een eigentijdse uitstraling met een open karakter’.

In 2015 wordt er ook nog een vaste speelplaats gerealiseerd in het winkelcentrum. Tot die tijd kunnen kinderen spelen bij het speelkasteel dat Wereldhave geplaatst heeft. Het speelkasteel blijft tot na de feestdagen in het winkelcentrum. Tijdens de renovatie blijven de winkels gewoon bereikbaar. Wereldhave begon al eerder met de renovatie. Zo zijn er gratis openbare toiletten gerealiseerd en de buitenzijde is volledig geschilderd.