15-jarig meisje ontkomt aan ontvoering

0

ETTEN-LEUR – Een 15-jarig meisje is donderdagmiddag in Etten-Leur ontsnapt aan een poging tot ontvoering. Dat heeft de politie zondag bekendgemaakt.

Het meisje fietste rond 15.15 uur over de Beukenlaan in de richting van de Concordialaan toen een auto naast haar kwam rijden. De bestuurder stopte in de bocht van de Concordialaan, stapte uit en greep het meisje vast. Hij vroeg het kind om hem met iets te helpen en probeerde haar in de auto te duwen. Het meisje wist zich los te rukken, gaf de man een knietje en fietste hard weg.

De politie heeft de afgelopen dagen geprobeerd de dader en zijn auto op te sporen, maar heeft nog geen nuttige aanknopingspunten. Daarom wordt nu de hulp van het grote publiek ingeschakeld.

Sikje
De politie is specifiek op zoek naar een getinte man met een strakke zwarte baard en een sikje. Hij droeg een Gucci pet en een zwart shirt. De man was ongeveer 25 jaar oud. Hij reed in een groenblauwe auto, vermoedelijk een Renault Clio. De zijramen van de auto waren geblindeerd.

Het meisje zegt dat ze de auto eerder in de omgeving van de Beukenlaan heeft gezien. Ook zou er iemand zijn geweest die tijdens het incident riep: ‘Hé laat dat meisje met rust’. De politie hoopt dat mogelijke getuigen zich melden.

Comments are closed.

112 Meldingen