9 november Unieke Banenmarkt Transport & Logistiek

0

ETTEN-LEUR – Tientallen bedrijven, samen goed voor meer dan 100 vacatures presenteren zich tijdens deze unieke banenmarkt in Etten-Leur. De vacatures zijn uiteenlopend van magazijnmedewerker tot aan internationaal chauffeur.

De avond wordt geopend met een korte presentatie over de sector en werkgelegenheid aansluitend wordt de banenmarkt officieel geopend door genodigde. Vanaf dat moment is er voldoende gelegenheid om kennis te maken met de diverse bedrijven en de sector zelf.
Het doel van de avond is zoveel mogelijk matches te maken tussen werkzoekende en werkgevers. Iedereen die op zoek is naar een baan is de sector is van harte welkom of je nou student, werkloos of toe bent aan een nieuwe uitdaging hier ontmoet jij jouw toekomstige werkgever.

Opleiding met baangarantie
Tijdens deze avond wordt ook gekeken naar de opleidingsbehoeften en worden er opleidingen met baangarantie aangeboden waarbij er gekeken wordt naar om- of bijscholing om de inzetbaarheid te verbeteren.
De bezoekers krijgen de mogelijkheid plaats de nemen op de chauffeursstoel en een proefrit te maken op de heftruck. Aan het einde van de avond is een loterij en worden er o.a. een proefles in de vrachtauto a € 120,- en een waardecheque voor een heftruckopleiding verloot.

Aanmelden voor deze avond is vereist. Dit kan via www.viaquales.nl

Deze avond is initiatief van de stichting ViaQuales in het kader van het project Brabant werkt aan morgen, gesteund door de provincie Noord-Brabant en het sectorplan West-Brabant.

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws