Bayerischen langzauffest kapellenfestival

0

ETTEN-LEUR – Auch dieses jahr geht es wieder los am Bayerischen langzauffest kapellenfestival.

Op 25 november barst er ook dit jaar weer, vanaf 19.30 uur bij het Strooienhuis, een waar Oktoberfest los. Deze keer wederom onder de titel Bayrischer Langzauffest! Dus niet lang laufen, aber lang saufen. En wel van 19.30 zaterdagavond tot 02.00 uur zondagochtend. We weten niet of dit het laatste oktoberfeest van 2017 is of al het eerste voor 2018. Zijn we laat of vroeg, maakt niet uit, want we zitten niemand meer in de pad.

Simpelfonie en ’t Boskapelleke garanderen weer een avond echte Bayrische leut en vertier. Bier en wijn, heren in lederhosen, dames in bier rondbrengpakjes, muziek en gezang, een spelletje, een loterijtje, wat lekkers te eten, kortom net als vorig jaar zijn alle ingrediënten voor een geslaagde avond weer aanwezig.

Onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen deze avond diverse fantastische kapellen om de stemming te verhogen! En dat zijn de volgende kapellen: Blaoskaoken; Exclusief; Dreddezewir; De Hutseklutsers; Pretband Nou En; Sjubokz; Stik Leutig; ‘W Oorkus digt.

En natuurlijk zullen ze zelf ook de stemming tot ongekende hoogte doen stijgen. Het begint al met een spectaculaire gezamenlijke opening!

Dus komt dat zien, komt dat zien en vooral horen. Gratis entree en voldoende parkeerruimte aanwezig! Dat wil je toch niet missen! Viel Spaß und es geht richtig los! Spitze! Das wird toll Bis 25 november in das Strooienhuis!

Comments are closed.

Algemeen