Behangkoning John van Zweden komt naar Internos

0

ETTEN-LEUR – Het leest als een spannend jongensboek: een Haagse volksjongen die mede-eigenaar wordt van Swansea City. Vorig jaar verkocht John van Zweden zijn aandelen en werd daarmee multimiljonair. Op vrijdag 14 april vertelt hij zijn levensverhaal bij voetbalvereniging Internos in Etten-Leur.

Bobby Charlton, champagne in de bestuurskamer, trainings- en maatpakken, zijn ‘aandeel’ in Swansea City, maar ook behang- en vloerbedekking: het komt allemaal aan bod in de inspirerende en humoristische lezing van John van Zweden. Een mooie start van een nieuwe benadering van sponsoren door de Etten-Leurse voetbalclub.

Netwerken
Eind vorig jaar pakte een verse sponsorcommissie de taak op om de betrokkenheid van sponsoren bij de club te verhogen. “De mogelijkheid om te netwerken is een belangrijke tegenprestatie voor sponsoren”, zegt Bart van Zundert, lid van de sponsorcommissie van Internos. “We willen dan ook vaker momenten organiseren waarop sponsoren elkaar kunnen ontmoeten. We zijn blij dat we John van Zweden voor deze businessavond hebben kunnen vastleggen. Hij is een geweldige spreker, die met heel veel humor vertelt over het belang van passie voor de sport en het zaken doen.”

Meer weten over deze businessavond? Mail naar: sponsor@vvinternos.nl

Comments are closed.

Algemeen