Beugelclub ’t Palet

0

ETTEN-LEUR – Week 11 van 2017 stond vooral in het teken van het verder verbeteren van de vlakheid van de beugelbaan. Om het beoogde verschil zo scherp mogelijk in onze geheugens te prenten is er op woensdag 15 maart eerst nog op de niet gevlakte baan gespeeld.

Piet Verhoeven/Kees Naalden tegen Martien de Jong/Hilvert Boelmans 26-30. Rein Nuiten/Piet Verhoeven tegen Kees Naalden/Hugo Noback 22-30. Hugo Noback/Martien de Jong tegen Ries Jaspers/Hilvert Boelmans 26-30. Piet Verhoeven/Ries Jaspers tegen Rein Nuiten/Hilvert Boelmans 22-30. En als klap op de vuurpijl Piet Verhoeven/Martien de Jong tegen Ries Jaspers/Rein Nuiten 30-10! Eerlijk is eerlijk het lag niet allemaal aan de vlakheid van de beugelbaan hoor.

En dan vrijdag 17 maart. Om ca. 8,30 uur waren we met een aantal beugelaars, samen met de uitvoerder van de beugelbaan, aanwezig om de klus te klaren. Na de nodige metingen en wat praten over hoe we de ondergrond vlak zouden krijgen werd begonnen met het echte (soms zware) karwei. De oorspronkelijke gedachte dat we ’s middags wel zouden kunnen beugelen werd al in de voormiddag opgegeven. Om 15.30 uur werd het laatste stuk van de grasmat teruggerold en de beugel opnieuw geplaatst. Eerst even wat drinken in De Linde en dan toch nog even het resultaat proeven. En…. het resultaat mag er zijn. Daar waar de bollen voorheen afweken lopen die nu mooi rechtdoor. We gaan ervan uit dat we voor de rest van dit jaar zullen genieten van een mooie vlakke beugelbaan. Bij deze dank aan allen die hieraan hebben meegewerkt, in welke vorm dan ook!

Comments are closed.

Sport en Vereniging