Beugelclub ’t Palet

0

ETTEN-LEUR – Wat een geweldige week voor Kees Naalden. Kennelijk is storm, zo af en toe een zonnetje en niet te warm een ideaal weertype voor Kees Wel had hij een paar keer mazzel dat de wind tegen de speelrichting in stond. Daardoor liep zijn bol net niet in de goot.

Er werd dan ook regelmatig flink gelachen, omdat Kees vond dat het alles met zijn vele trainingsuren te maken had. Dat kan nog wat worden dan de komende weken/maanden! De uitslagen dan maar, want daarop zit menigeen toch te wachten.

Woensdag 4 oktober. Gonnie van der Wal/Martien de Jong tegen Jan van der Wal/Rein Nuiten, 8-30. Piet Verhoeven/Martien de Jong tegen Kees Naalden/Rein Nuiten, 20-30. Johan Hoppenbrouwers/Jan van der Wal tegen Gonnie van der Wal/Kees Naalden, 28-30. Rein Nuiten/Martien de Jong tegen Piet Verhoeven/Johan Hoppenbrouwers, 20-30. Johan Hoppenbrouwers/Kees Naalden tegen Martien de Jong/Jan van der Wal, 30-22.

Vrijdag 6 oktober. Piet Verhoeven/Kees Naalden tegen Martien de Jong/Jan van der Wal, 30-22. Kees Naalden/Rein Nuiten tegen Piet Verhoeven/Jan van der Wal, 30-24. Johan Hoppenbrouwers/Martien de Jong tegen Rein Nuiten/Jan van der Wal, 28-30. Gonnie van der Wal/Kees Naalden tegen Johan Hoppenbrouwers/Piet Verhoeven, 30-26. Martien de Jong/Rein Nuiten tegen Jan van der Wal/Johan Hoppenbrouwers, 30-24.

In december starten weer de voorrondes van het Nederlandse kampioenschap beugelen. Of we daaraan gaan meedoen is nog maar de vraag. We houden u op de hoogte en gaan zeker een keer kijken als begin januari 2018 de finales gespeeld gaan worden. Graag doen we dan verslag van de resultaten.

Comments are closed.

Sport en Vereniging