CompUnit al vijf jaar succesvol op de Markt in Etten-Leur

0

ETTEN-LEUR – Een groot verzekeringsconcern heeft als slogan dat als je gewoon blijft doen, je vanzelf heel bijzonder wordt. In Etten-Leur is Martijn Timmer in 2010 begonnen met zijn computerbedrijf CompUnit. Ook voornoemde slogan is van toepassing op zijn bedrijf. Sinds 2012 is zijn eenmanszaak gevestigd op de hoek van de Markt en de Lambertusstraat in Etten-Leur. Steeds meer mensen weten de weg naar deze zaak, waar service, snelheid, eerlijkheid en vakbekwaamheid met gouden letters in het vaandel staan, te vinden.

Daar waar steeds meer computerbedrijven omvallen, neemt bij CompUnit het tevreden klantenbestand met de dag toe en dat is niet voor niets: de bedrijfsslogan van CompUnit luidt dan ook: ‘Het kan wél!’ Doordat Martijn Timmer in de afgelopen zeven jaar heeft laten zien geen enkel computerprobleem uit de weg te gaan en op te kunnen lossen, is de mond tot mondreclame zeer snel gegaan. Tegenwoordig zoeken de klanten hem van heinde en verre op, in plaats van dat hij op zoek moet naar klanten.

Autodidact
Computeren is altijd een van de passies van Martijn Timmer geweest. Hij is voor een groot gedeelte autodidact. Als hij een computerprobleem tegenkwam ging hij net zo lang zoeken tot het probleem opgelost was. Inmiddels hebben computers voor hem helemaal geen geheimen meer.

Al snel ging Martijn computerproblemen bij mensen aan huis oplossen. Dit nam zo’n grote vlucht, dat hij in 2010 met zijn eigen zaak startte. In het begin was dit vooral met hulp aan huis voor reparatie, maar ook voor het aansluiten van allerlei apparaten en draadloze netwerken. Van lieverlee werd CompUnit een allround computerbedrijf, waar eerlijke bedrijfsvoering op een hoog peil staat. In 2012 verhuisde CompUnit naar de Markt. Martijn heeft zelf huis aan huis in heel Etten-Leur geflyerd om zijn naamsbekendheid te vergroten. Tegenwoordig gaat dat van mond tot mond.

Persoonlijke benadering
Vanuit zijn eenmanszaak doet Martijn alles op het gebied van computers: van repareren tot het aanleggen van complete installaties en leveren van nieuwe pc’s. Nog steeds vindt hij de persoonlijke benadering van zijn klanten erg belangrijk. Dit alles met zeer eerlijke prijzen. Zijn eerste doelstelling is nog steeds om de klant zo goed mogelijk, eerlijk en voordelig te helpen. Daarbij is ook de snelheid erg belangrijk, want niemand kan tegenwoordig de computer nog lang missen.

Vaak komen de mensen aan de balie en zeggen dan: ‘Ik heb een probleem met mijn computer, kun jij dat oplossen? En kan ik mijn computer dan direct weer mee terug nemen?’. Doordat zijn vakbekwaamheid inmiddels al ver over de gemeentegrenzen van Etten-Leur bekend is, komen zijn klanten van heinde en verre. Zelfs grote computerfabrikanten sturen hun moeilijke reparaties naar CompUnit.

Filosofie
De bedrijfsfilosofie van CompUnit is in een aantal woorden samen te vatten: betrokkenheid met de klanten; normaal en duidelijk doen; stapje voor stapje groeien, niet overhaast; vertrouwen creëren; kwaliteit en service bieden is belangrijker dan dure prijzen en cashen. Op de website van CompUnit staan talloze tevredenheidsbetuigingen van klanten.

Openingstijden winkel: dinsdag tot en met vrijdag van 10.00 tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 15.00 uur.

CompUnit, Markt 78, Etten-Leur. Telefoon: 076-8874821 of 06-17225725. E-mail: info@compunit.nl; website: www.compunit.nl

 

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws