Congres over Virtual Reality in het Onderwijs

0

ETTEN-LEUR – Donderdag 29 maart organiseert het Innovatienetwerk van ROC West-Brabant een congres over Virtual Reality in het onderwijs. Dit vindt plaats op het Trivium in Etten-Leur.

Initiatiefnemer is Dirk Verbeek, docent bouwkunde aan het Markiezaat College, die zelf ook veel gebruik maakt van VR in en om zijn lessen. Iedereen uit het onderwijs en bedrijfsleven die actief is met of interesse heeft in Virtual Reality is welkom op dit congres.

Verschillende relevante sprekers delen hun kennis en ervaring bij de inzet van deze technologie en tijdens de Experience kunnen de congresdeelnemers zelf verschillende VR-ervaringen opdoen. De beste ervaring is mogelijk door in persoon aanwezig te zijn op het congres. Mocht dit niet lukken, dan kan het congres ook via de livestream in 360 graden worden gevolgd, waardoor van waaruit ter wereld ook het gevoel ontstaat live bij de sprekers aanwezig te zijn.

Deelname aan het congres is gratis, maar er moet wel vooraf worden aangemeld. Dat kan via ‘aanmelden Congres’ op de VR expertsite www.hinw-vr.nl.

Comments are closed.

Algemeen