DIO heren 1 wint streekderby bij de Krabben

0

ETTEN-LEUR – In het eerste part waren de ploegen nog aan elkaar gewaagd, met twee treffers van Roy Franken eindigde het in een 2-2 gelijke stand.

Het tweede part leek ook gelijk op te gaan, maar DIO hield de druk er goed op en vlak voor het einde wist Jelle Heezius in een man/meer situatie de stand naar 2-3 te brengen. Het derde part was het Ed v.d Borst die na de keeperswissel van Sander Reinieren en Kevin Jochems de midvoor positie innam, de eerste 2 aanvallen wist hij de bal direct achter de goed keepende Mike Gianotten te werken en een gat te slaan van 3 doelpunten 2-5. Roy Franken maakte er nog 2-6 van en Ed v.d. Borst liet ook zien de 5 meterworp goed te beheersen en 2-7 op het scorebord te zetten. In de ogen van de scheidsrechter kon DIO niet veel goeds meer doen en na 3 uitsluitingen op rij kwam de Krabben nog vlak voor het fluitsignaal op 3-7. Ook in het laatste part was het de ene na de andere uitsluiting waardoor de Krabben nog 2 keer wist te scoren en de stand naar 5-7 bracht, De heren van DIO waren geenszins van plan de winst te verspelen en gooide de wedstrijd op slot zodat de punten mee naar Etten-Leur werden genomen.

Zaterdag 3 december spelen beide DIO teams weer een thuiswedstrijd aanvang 15.15 uur en iedereen is van harte welkom in zwembad “de Banakker”, lijkt waterpolo je ook leuk, of wil je de sport weer oppakken kom dan gerust eens meetrainen.

Ook de jeugd is weer groeiende en zijn op zoek naar enthousiaste leden, waterpolo is een sport die je kunt beoefenen op alle leeftijden en is bovendien ook nog erg gezond en goed voor je conditie.

Comments are closed.

Sport en Vereniging