ELKV/Zevenbergen Korfbal

0

De zaalcompetitie is voorbij. Afgelopen weekend zijn de laatste wedstrijden gespeeld. Hier de uitslagen :
RWA 2 – ELKV/Zevenbergen D1 5 – 7
ADO D3 – ELKV/Zevenbergen D1 2 – 6
Springfield C1 – ELKV/Zevenbergen C1 5 – 2
Oranje Zwart/de Hoekse 2 – ELKV/Zevenbergen 2 9 – 9
Vanaf 14 Maart trainen de teams van ELKV/Zevenbergen niet meer in de zaal. We zijn weer lekker naar buiten op onze velden bij ons eigen clubhuis. OP de Dinsdag en Donderdagavonden zijn de leden vanaf 18.45 uur te vinden op het veld gelegen aan de Olympiade 41. Kom gerust eens binnenlopen. Dan kan men wat de teams van nu nog ELKV/Zevenbergen doen om zich voor te bereiden op het 2e gedeelte van de veldcompetitie. DE teams die breedte korfbal spelen starten een nieuwe competitie en Gemengd 1 en Dames 1 gaan door in de veldcompetitie waar ze gebleven zijn. Het eerste weekend waar buiten gespeeld gaat worden is 1 en 2 April
Een aantal vrijwilligers heeft in de winterperiode veel werk verzet om het clubhuis een andere look te geven. Dit alles heeft te maken met de samensmelting van korfbalvereniging ELKV uit Etten – leur en korfbalvereniging Zevenbergen uit Zevenbergen. Al bijna een seizoen zijn ze op sportief gebied al te zien als ELKV/Zevenbergen. Met de samenvoeging/fusie van beide verenigingen komt er een andere vereniging met uiteraard een andere naam en een ander tenue. Dit alles zal plaatsvinden op Zondag 26 Maart a.s.
Het programma is als volgt:
Om 14:00 uur wordt de kantine geopend en is er een woordje van de voorzitter en wordt er getoost met een consumptie Rond 15:30/16:00 uur wordt de naam en het tenue van de nieuwe vereniging gepresenteerd waarna we tot 17:00 uur nog gezellig samen kunnen zijn.
Mocht u nou eerder iets willen zien van ELKV/Zevenbergen kom dan eens kijken op een van onze trainings avonden. U bent van harte welkom.

Comments are closed.

Sport en Vereniging