Gevarieerde dansoptredens bij CentrumFit Sportgala

0

ETTEN-LEUR – De bekendmaking van de Etten-Leurse sporttitels op zaterdag 28 januari in Nieuwe Nobelaer in Etten-Leur wordt, net als andere jaren, weer omlijst met een entertainmentprogramma.

Dans is daarvan een jaarlijks terugkerend onderdeel. Bij het komende CentrumFit sportgala wordt dit onderdeel onder andere verzorgd door Love To Dance en dansstudio Nicole van Twist.

Passie

De Etten-Leurse Lisa Smit is oprichtster van Love to Dance en gediplomeerd allround dansinstructeur. Op 4-jarige leeftijd maakte ze haar eerste danspasjes bij het toenmalige St. Frans in Etten-Leur. Bij danscentrum Goetjaer kreeg haar passie voor dansen een geweldige impuls. Het oprichten van Love to Dance, in 2014, was dan ook een logisch volgende stap in haar danscarrière.

Top

De demoteams van dansstudio Nicole van Twist behoren tot de top van Nederland. X-plosion behaalde het afgelopen jaar de tweede plaats op het nationaal kampioenschap demodance en Untouchable werd tweede op het Nederlands kampioenschap demodance.

Flitsend

Als klap op de vuurpijl zal op 28 januari ook breakdancegroep de Floorillaz het podium betreden. Zij behoren tot de top van Nederland en gaan ook dit jaar weer een flitsend en spetterend optreden verzorgen.

Comments are closed.

Algemeen