Informatieavond over onderhoudswerk Hobodreef

0

ETTEN-LEUR – De gemeente Etten-Leur presenteert op dinsdag 13 december het ontwerpplan van het onderhoudswerk aan de Hobodreef in de wijk Grauwe Polder. Vanaf 19.30 uur vindt er die dinsdag een informatieavond voor bewoners plaats in wijkgebouw De Gong aan de Trompetlaan.

Tijdens het onderhoud is het de bedoeling dat de trottoirs vervangen worden door nieuwe materialen. Ook worden de riool aansluitleidingen van de woningen aangepakt. Op de erfgrens van woningen wordt een ontstoppingsputje aangebracht van waaruit de riool aansluitleiding tot aan het gemeentelijk riool wordt vervangen. De rioolleiding vanaf de woning tot aan het ontstoppingsputje blijft gehandhaafd.

Parkeerplaatsen
Verder worden de twee parkeerpleinen opnieuw bestraat met vrijgekomen materialen. Er komen een paar extra parkeerplaatsen. Daarnaast zijn er aanpassingen van het groen. Enkele plantvakken worden verwijderd en ingericht als gazon. Andere plantvakken worden voorzien van nieuwe beplanting. Het streven is erop gericht om in april of mei 2017 met het uitvoeren van de werkzaamheden te beginnen.

Digitaal platform
Na de informatieavond ligt het ontwerpplan nog drie weken ter inzage in het informatiecentrum in het Stadskantoor. Reageren kan ook via het digitaal platform: www.etten-leurdoethetgewoon.nl

Comments are closed.

Algemeen