Internos JO15-4 op jacht naar kampioenschap

0

ETTEN-LEUR – Al een aantal weken is J015-4 ongeslagen en als dan de nummer 1 Rood-Wit verliest is er kans op het kampioenschap. Maar het wordt geen gemakkelijke weg afgelopen week stonden er 3 wedstrijden op het programma, waarvan de laatste afgelopen zaterdag tegen Beek vooruit JO15-6 was. Zij staan met een wedstrijd minder maar 2 punten achter op ons. Vanaf het begin van de wedstrijd was de spanning voelbaar bij beide elftallen. Internos begon met een licht overwicht, na 10 minuten werd JJ door Nathanael weggestuurd en prikte de bal in de goal. Met een 1-0 voorsprong gingen we rusten. Beek Vooruit begon feller aan de tweede helft en er kwam druk te staan op de verdediging.

Internos bleef met keihard werken overeind. Maar na 20 minuten gebeurt het dan toch, een doorgebroken speler en het wordt 1-1. Een gelijk spel is niet genoeg dus nog maar een extra spits in het veld en achter 1 op 1 spelen. Dan wordt het harde werken beloond met nog 5 minuten te spelen raakt een speler van Beek Vooruit de bal verkeerd en passeert zijn eigen doelman. Nog even worden de mouwen opgestroopt om de voorsprong te verdedigen. Dan fluit de scheidrechter en zie je de ontlading bij het hele team. Er zijn nog 2 wedstrijden te gaan, als onze mannen en meiden zo doorgaan kunnen we een leuk feestje bouwen op 6 mei.

Stijgen

Twee plaatsen stijgen met een overwinning. Dat zou zo maar kunnen als Internos zondag de wedstrijd tegen BSC in Roosendaal weet te winnen. BSC is een van de 4 ploegen die Internos in zou kunnen halen. Door de overwinning op Victoria’03 bijna 2 weken geleden en het verlies van de dichtstbijzijnde 4 concurrenten is alles nog steeds mogelijk. Daarnaast is Internos in deze periode duidelijk beter bezig dan die 4 concurrenten, BSC, Gastel, Grenswachters en Victoria’3. Dus er zijn ook statistieken die de omhoog gaande lijn staven. Zondag 23 april is de match in Roosendaal. Weer een finale voor de Internos mannen.

Internos JO19-2

Internos JO19-2 houd titel kans in eigen hand. Zaterdag moesten ze thuis Beek Vooruit JO19-3 ontvangen. Zij waren een van de directe belagers van Internos. Het werd een stevige wedstrijd waar duidelijk was te zien dat de spelers wisten welke belangen er waren. Internos moest 10 minuten met 10 man spelen zowel in de eerst als de tweede helft. Toch kwam Internos na rust op voorsprong. Na een scrimmage voor het Beek Vooruit doel ging de bal als een perfecte 3-banden carambole het doel in, 1-0. Heel erg lang kom Internos hiervan niet genieten. Beek Vooruit makte 1-1. De wedstrijd ging op en neer. Beek Vooruit moest met 10 man verder en zo’n 20 minuten voor tijd scoorde Internos. Uit een vrije trap van rechts, werd de bal bij de 2e paal met een stuit via de grond onhoudbaar ingekopt 2-1. De voorsprong, af en toe met hangen en wurgen, gaf Internos JO19-2 niet meer uit handen. Internos heeft nu nog alleen te maken met DVO’60 JO19-4 dat evenveel verliespunten heeft.

IC-dag

IC-dag datum jeugd gewijzigd. Het is verplaatst naar zondag 21 mei. Er zal weer veel te doen zijn. Hopelijk met fraai weer zal alles opgeluisterd worden door DJTorro. Alle pupillen t/m JO13 worden vanaf 9.15 verwacht aan de Olympiade.

Kijk voor laatste wijzigingen altijd op: www.vvinternos.nl

Comments are closed.

Sport en Vereniging