Jeugdteam Waterpolo DIO haalt punten in Oosterhout

0

ETTEN-LEUR – Zowel Waterpolo DIO Heren 1 als Heren 2 hadden afgelopen weekend geen wedstrijd op het programma staan. Het jeugdteam DIO CJ1 daarentegen mocht in het nieuwe zwembad van Oosterhout spelen tegen De Warande CJ1.

Na 14 seconden gooide Warande de eerste bal tussen de palen en kort daarop werd het ook nog 2-0. DIO was nog niet echt goed wakker. Na een gemiste penalty, maakte Lucas van DIO er gelukkig 2-1 van. DIO werd eindelijk wakker. Daarna gooide Lucas er de 2-2 in, maar helaas maakte Warande er snel een 3-2 van. De stand werd 3-3, nadat een mooie kans van (weer) Lucas er in tweede instantie achter de keeper van Warande in het doel belandde. Sander stopte een penalty van Warande, die er vervolgens bij de tegenpartij inging (3-4). Toen ging het goed lopen bij DIO. Sebastiaan zette de score op 3-5. Door het mega samenspel van de voorhoede maakte Lucas 3-6 en Enya 3-7. Daarna kreeg Warande heel veel kansen, die allemaal door mega keeper Sander werden tegen gehouden. Ook DIO mistte een penalty. De derde periode ging het gelijk op en was het spannend, maar door een mooie bal van Sebastiaan op Lucas werd het partje met 3-8 score afgesloten. In de laatste periode was Warande beter en minder moe door dat zij wel wisselspelers hadden (en DIO niet). Maar de verdediging (Merel, Ryan en Daniël) hield het goed dicht en zo won DIO de wedstrijd uiteindelijk met 6-8.

Kortom: De meiden en jongens van DIO hebben super gespeeld in een mooie spannende wedstrijd.

Aanstaande zaterdag (14 november) vanaf 15.15 uur spelen alle drie de DIO teams een thuiswedstrijd in “de Banakker” te Etten-Leur. Na deze competitiewedstrijden, wordt een reünie wedstrijd gespeeld ter gelegenheid van het afscheid van Michel Bego. Het beloofd dus een mooie waterpolo middag te worden, waarvoor iedereen van harte welkom is deze wedstrijden bij te wonen.

Meer info waterpolo DIO: www.dioweb.nl

Comments are closed.

Sport en Vereniging