Knap spel waterpolo DIO jeugdteam

0

ETTEN-LEUR – Na een abrupt stoppen van de coach en drie jeugdspelers, speelde het DIO jeugdteam CJ1 met maar 6 spelers zaterdag 9 april thuis tegen OZC’57 CJ1 uit Tilburg. Gelukkig wilde trainer Jelle het coachen op zich nemen. Een groot aantal heren van DIO 1 en 2 kwamen de jongens van DIO aanmoedigen.

In de eerste periode ging Tilburg vol in de aanval en DIO had moeite om op deze aanvallen te reageren. Hierdoor wist Tilburg vier doelpunten te scoren. (0-4).

Tijdens de tweede periode herpakte de jongens zich en Thijn, Daniel, Ryan en keeper Sebastiaan wisten veel aanvallen te pareren. Tilburg kwam daardoor maar eenmaal tot scoren (0-5).

Lucas en Cas zagen in de derde periode een kans en Cas kwam tot scoren met een super doelpunt. Na een incident op Cas, lag de wedstrijd even stil. Na overleg met scheidsrechter werd besloten door te spelen (klasse, Cas!). Door de vechtlust van DIO kreeg Tilburg maar één bal in de goal (1-6).

In de laatste periode ging Daniël mee in de aanval. Daniël zag een kans, opnieuw aangespeeld door Lucas en hij scoorde. Ondanks het knappe spel van het DIO jeugdteam verloren ze de wedstrijd met 2-11.

Waterpolo is een ontzettend leuke teamsport in het water. Meisjes en jongens zijn altijd welkom een paar keer gratis mee te komen trainen op woensdag van 19 tot 20 uur en op zondag van 10 tot 11 uur in de Banakker.

Meer info: www.dioweb.nl

Comments are closed.

Sport en Vereniging