Man bewusteloos in auto na vermoedelijk drugsgebruik

0

ETTEN-LEUR/ROOSENDAAL – Een 32-jarige man uit Etten-Leur is zaterdagnacht in Roosendaal bewusteloos achter zijn stuur aangetroffen.

Omstreeks 00.50 uur nam de man al slingerend de afslag Roosendaal-Oost op de A58. Bij het rechtsaf slaan naar de Van Beethovenlaan stopte hij ineens midden op de rijbaan. Een medeweggebruiker die achter hem reed en het allemaal zag gebeuren, alarmeerde de politie nadat hij de chauffeur bewusteloos over het stuur zag hangen.

Agressief
Kort na de melding kwam het voertuig echter weer in beweging om het terrein van een tankstation op te rijden. Hier viel de bestuurder opnieuw in katzwijm. De man die de melding had gedaan probeerde vervolgens de sleutel uit het contact te halen. Juist op dat moment werd de Etten-Leurenaar wakker om daarna agressief te reageren.

Harddrugs
Uiteindelijk slaagde de politie erin om de man te arresteren. Een ademanalyse op het bureau wees uit dat hij geen alcohol had gedronken, maar waarschijnlijk wel onder invloed was van harddrugs. Omdat de man weigerde mee te werken aan een bloedproef kon dit niet aangetoond worden.

De verdachte is later vrijgelaten, maar de zaak wordt nog verder uitgezocht.

Comments are closed.

112 Meldingen