Medewerker bedrijf Etten-Leur vastgebonden bij diefstal

0

ETTEN-LEUR – De politie is een onderzoek gestart naar een diefstal die zondag heeft plaatsgevonden bij een bedrijf aan de Parallelweg in Etten-Leur. Daarbij is een werknemer van het bedrijf enkele uren vastgebonden geweest door de vermoedelijke daders.

De melding van de diefstal kwam zondag om 6.45 uur bij de politie binnen. Een van de werknemers zou daarbij vermist zijn. Ter plaatse meldde een medewerker aan de politie dat hij rond 4.30 uur zijn ronde was gaan lopen en op het terrein een man was tegengekomen die hem aansprak.

Roepen
Juist op dat moment kwamen er meerdere mannen op hem af en bonden hem vast. Hij had toen in de gaten dat ze aan het stelen waren. Een andere werknemer verklaarde dat hij om 5.00 uur zijn ronde was gaan lopen. Op een gegeven moment hoorde hij iemand roepen en trof hij zijn vastgebonden collega aan.

Sporen
De recherche startte direct een onderzoek op de plaats delict en stelde sporen veilig. Het is niet duidelijk waar de dieven op afkwamen en of ze wat meegenomen hebben. De politie denkt dat er sprake is geweest van drie of vier daders.

Comments are closed.

112 Meldingen