Medisport doneert 4.425 euro aan de Yellow Roses

0

ETTEN-LEUR – Medisport onderscheidt zich door kwaliteit in beweging en teamspirit is bij Medisport het uitgangspunt. We investeren bewust in ons team, onze locatie en onze klanten, zodat we maatwerk kunnen leveren en kunnen inzetten op persoonlijk en duurzaam contact met onze klanten. Goed gevoel, gezondheid, gemotiveerd, groei en gezamenlijk blijven daarbij de kernwoorden van onze missie.

Sandra Wijkhuisen zet zich met haar stichting in om het mogelijk te maken een verwen dag te organiseren voor (ongeneeslijk) zieke vrouwen. Een dag waarop deze dames centraal staan en niet het ziek zijn. ‘Een bijzondere dag met een lach en een traan’, zoals Sandra het zo mooi verwoordt.
De maand november werd omgedoopt tot Goede Doelen Maand. Iedere beweging of ‘move’ werd omgezet in geld, waardoor iedere sporter bij Medisport dagelijks met fitness, personal training, Funxtion, fietslessen of groepslessen meewerkt aan de verhoging van het bedrag. Daarnaast is er in november een Run for the Roses, een Walk for the Roses, een Roses Boot Camp en een mini spinning Ride for the Roses georganiseerd. Iedere nieuwe klant betaalde voor de eerste sportmaand november € 15,- en dit bedrag is door Medisport volledig aan de Yellow Roses Foundation gedoneerd. We waarderen ook zeker de belangeloze bijdrage van een groot aantal ondernemers uit Etten-Leur en omgeving. Al deze activiteiten hebben er toe geleid dat we een geweldig bedrag van € 4.425,- hebben opgehaald. Sandra nam op maandag 5 december de cheque ontroerd in ontvangst.
Wij, Antonio en Astrid, zijn erg trots op deze prestaties en dit bedrag. Wij willen hierbij ons team, alle Medisporters en de deelnemende bedrijven ontzettend bedanken voor hun inzet en bijdrage op welke manier dan ook.

Medisport Etten-Leur BV, Voorsteven 32, 4871 DX Etten-Leur, 076-5010001, info@medisports.nl, www.medisports.nl

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws