Nienke Verhoeven, het nieuwe gezicht binnen Indulease

0

ETTEN-LEUR – Geboren en getogen Brabantse, Nienke Vehoeven, is sinds 1 april het nieuwe gezicht van Indulease, de leasemaatschappij binnen de Indumij Groep. Voorheen heeft Nienke diverse functies bekleed binnen de automotive.

“Ik ben begonnen bij een grote VW en Audi dealer in Noord-Brabant, waarna ik, na enkele jaren, de overstap heb gemaakt naar een leasemaatschappij. Dat beviel zó goed dat ik in de leasewereld gebleven ben. In die jaren heb ik erg veel geleerd en ik sta dan ook te popelen om al het geleerde in de praktijk te brengen voor Indulease.

Gekozen voor Indulease
Ik heb voor Indulease gekozen omdat het deel uit maakt van de solide Indumij Groep, een automotive onderneming met meer dan 127 jaar historie. Een stevige speler binnen het MKB met vele kansen voor mij als accountmanager.
Ik ben binnen Indulease het aanspreekpunt voor de huidige en voor nieuwe relaties. Iedere keer weer is het een uitdaging om bij die ene klant de specifieke vervoersbehoefte optimaal in te vullen.

Klanttevredenheid hoog in het vaandel
Dat Indulease sterk is in de regio mag geen verrassing zijn. Nienke:” Dat ik zelf in de regio woon helpt zeker mee, ik spreek de taal en weet waar de business is. Door hier optimaal op in te spelen kunnen we mooie samenwerkingsverbanden aangaan. Ik ga altijd voor de lange termijn relatie, ik vind het erg leuk als mensen bij je terugkomen en je weer het vertrouwen geven voor de vervolgaankoop.

Kennismaken
Wil je ook kennismaken met Nienke? Bel haar of stuur een e-mail. Nienke komt graag bij je langs om jouw vervoersbehoefte door te nemen en daar een passende en kostenbesparende oplossing bij te ontwerpen.

Indumij Groep, www.indumij.nl

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws