Nomineren voor Groene Lintje weer van start

0

ETTEN-LEUR – GroenLinks afdeling Etten-Leur reikt op zondag 12 februari weer het Groene Lintje uit. Deze jaarlijkse onderscheiding van de partij gaat naar een persoon die Etten-Leur een beetje groener en socialer heeft gemaakt.

Vorig jaar ging de prijs naar Ron Roelen (zie foto), vanwege zijn jarenlange inzet als vrijwilliger bij het IVN (Instituut voor Natuureducatie), waarbinnen hij vooral veel energie heeft besteed aan de jeugdwerkgroep. GroenLinks maakt zich sterk voor een groenere en socialere gemeente en geeft daarom graag een pluim aan anderen die dit ook belangrijk vinden.

Uitnodiging
Personen die iemand kennen die een groen lintje verdient, kunnen dit melden bij GroenLinks. Een nominatie betekent automatisch een uitnodiging voor de feestelijke uitreiking op 12 februari in het Natuurmuseum aan de Lange Brugstraat 61 in Etten-Leur Noord.

Argumenten
Een nominatie, onderbouwd met argumenten, kan vóór 1 februari gestuurd worden naar Wil Eggenkamp, secretaris van GroenLinks Etten-Leur. Het adres is Schimmelpennincklaan 66, 4871 GB, Etten-Leur. Mailen kan ook: wileggenkamp@kpnmail.nl ARCHIEFFOTO STELLA MARIJNISSEN

Comments are closed.

Algemeen