NutriSlim breidt uit met Fitte Voeten Pedicure en HealthTea

0

Fitte Voeten
Op Bisschopsmolenstraat 101 is buiten een gewichtsconsulente/voedingscoach nu ook een medische pedicure gevestigd. Jully is een gediplomeerd pedicure en medisch pedicure in opleiding. Fitte Voeten werkt met de nieuwste apparatuur en technieken en stelt altijd de hoogste hygiëne eisen. De praktijk is aangesloten bij ProVoet en ProCert. Bent u slecht ter been? Ambulante behandeling aan huis is ook mogelijk. Kijk voor meer informatie of online reserveren op www.fittevoeten.nl of bellen op 06-52271893.

Afvallen met HealthTea
NutriSlim en Tea by me (make your own Tea) zijn gaan samenwerken. Thee van Nederlandse bodem is nieuw. NutriSlim verkoopt als eerste in Etten-Leur Nederlandse groene thee.
Wist jij dat alle soorten thee, groen, wit en zwart, van dezelfde plant afkomen?
De Camellia sinensis groeide tot voor kort alleen in Azië. Nu is er ook thee van Nederlandse bodem te koop, HealthTea uit Zundert!
In Azië weten ze al eeuwen dat thee bijdraagt aan een goede gezondheid. De kwaliteit van de theeblaadjes bepaalt uiteindelijk de gezondheid bevorderende eigenschappen van groene thee. Een goede groene thee bevat polyfenolen, dit zijn krachtige antioxidanten. Groene thee heeft tevens een antivirale en antibacteriële werking.

HealthTea groene thee heeft gunstige invloed op je:
– Bloedsuikerspiegel
– Hart en bloedvaten
– Cholesterol
– Huid
– Geheugen
– Leverfunctie
– Helpt met afvallen
– Vermindert trek in zoet

Het drinken van groene thee is een lekkere en gezonde manier om het afvallen te ondersteunen. Met twee tot drie kopjes thee in de morgen ervaar je alle voordelen van groene thee. Ervaar zelf wat groene thee voor je kan doen! Kom langs op de Bisschopsmolenstraat 101 of bestel via de site www.nutrislim.fit

NutriSlim, Bisschopsmolenstraat 101, Etten-Leur

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws