Philip Govaert geeft het stokje door aan Oogwereld

0

ETTEN-LEUR – Onlangs heeft Philip Govaert afstand genomen van zijn zaak en het stokje doorgegeven aan Oogwereld. Hiermee maakt Optiek Govaert deel uit van 28 betere en zelfstandig over Nederland opererende optiekzaken, die zich richten op de bril- en lensdrager die het beste wil voor zijn of haar ogen.

Philip Govaert: “Na ruim 30 jaar heb ik besloten om afstand te nemen van Optiek Govaert. Een beslissing die ik niet over één nacht ijs heb genomen.  Ik heb gemeend dat Oogwereld een perfecte aansluiting is op onze manier van optiek bedrijven. Ook zij staan voor topkwaliteit! Gebruikmakend van de modernste oogmeetapparatuur en hoogopgeleide oogspecialisten geeft ook  Oogwereld daar waar onze klanten naar uitzien: Aandacht met de beste oogzorg en oogmode.”

Passie voor het vak optiek
Voor Philip Govaert was het heel logisch dat hij in 1985 met Optiek Govaert zou starten. “Ik heb altijd geweten dat ik een eigen optiekzaak wilde. Met een opa en broer in de optiek ligt ook mijn passie bij dit vak. De interactie met mensen vind ik heerlijk. Naast deze interactie houd ik ook van het creatieve aspect van het vak. Al deze aspecten zal ik binnen de optiek wel gaan missen, maar ga ik nu op andere terreinen verkennen. Dus op mijn lauweren zal ik zeker niet gaan rusten”: aldus Philip Govaert.

Het volste vertrouwen in het team
Optiek Govaert beschikt over enthousiaste medewerkers. Stuk voor stuk met passie voor hun vak. Eén van de sterke punten is dat er veel tijd wordt genomen voor een klant. Van oogmeting en advies tot aan het uitzoeken van een bril of contactlenzen. Bij Optiek Govaert werken alleen gediplomeerde medewerkers met een erkende opleiding die een goed gevoel voor vakmanschap hebben en maatwerk leveren. Kwaliteit en een goede service staan hoog in het vaandel.
Philip Govaert: “Ik heb samen met het team de zaak op het huidige niveau gebracht. Mede dank zij onze klanten is Optiek Govaert een begrip geworden in de omgeving. Een mooie winkel met mooie brillen, aandacht voor de klant en voor kwaliteit. Ik dank iedereen dan ook hartelijk voor het vertrouwen en ook het plezier waarmee ik en mijn team de werkzaamheden hebben kunnen doen. In vol vertrouwen draag ik de dagelijks leiding over aan Esther en Marijne, bekende en vaste gezichten in de winkel. Samen met de andere teamleden Jeanette, Roger en Yvonne zullen zij er voor zorgen dat u dezelfde vertrouwde service en kwaliteit blijft ervaren onder de vlag van Oogwereld. Mijn team en ik wensen u een fijne jaarwisseling en een gezond en gelukkig 2017!”

Optiek Govaert, Bisschopsmolenstraat 75, Etten-Leur, T. 076-5033170, www.optiekgovaert.nl, www.oogwereld.nl

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws