Rowi Volleybal Heren 2 pakt volle buit tegen Atak55

0

ETTEN-LEUR – Afgelopen zaterdag was er weer een vol programma in de sporthal van het Turfschip voor de Rowi teams.

Heren 2 moest het opnemen tegen het zesde team van Atak55. Beide teams staan in de middenmoot en het team uit Waspik had voor aanvang van de wedstrijd één punt meer dan Rowi. De gemiddelde leeftijd van het Atak55 lag ver boven die van Rowi, maar in de volleybal zegt dat niet zoveel. De mannen van Rowi zijn jong en gretig, de mannen uit Waspik droegen ruim 45 jaar ervaring met zich mee en daarmee kun je het jonge honden flink lastig mee maken.

De eerste drie sets gingen gelijk op en hadden alle kanten op kunnen gaan, maar Rowi was steeds de gelukkige en won de eerste set met 26-24, de tweede set met 25-23 en de derde set wederom met 26-24. De weerstand van Atak55 was gebroken en de vierde set won Rowi vrij gemakkelijk met 25-16. Enige domper van de wedstrijd was het uitvallen van Rick Voesenek met een enkelblessure.

Rowi Heren 2 bezet momenteel een keurige derde plaats en neemt het komend weekend op tegen nummer zes uit de ranglijst.

Recreanten 1

Recreanten 1 moest het de vernieuwde sporthal de Gong opnemen tegen de koploper uit de eerste klasse van de ORV. Voor aanvang van de wedstrijd moest er eerst gedweild worden, in verband met een lekkage die was ontstaan door werkzaamheden aan de sporthal. Nadat het veld droog was, kon er begonnen worden met de wedstrijd.

De eerste set begon Rowi rommelig, door een opstellingsfout.

Er moest al snel een time-out worden aangevraagd, om de poppetjes op de juiste plaats te krijgen, waarna de set gelijk op ging, maar bij 12-12 sloeg Voverdi een gat en moest Rowi buigen met 16-25. In de tweede set moest Rowi een tandje bij schakelen en dat leek zijn vruchten af te werpen.

Recreanten 1 kon op setpunt komen, maar omdat de aanval van Rowi uitging, kreeg Voverdi het setpunt, wat ze in de volgende service verzilverden, 23-25.

Rowi was op de goede weg en hield dit vast in de derde set en won deze vrij overtuigend met 25-19. Wellicht zat er nog een 5de set in, maar Rowi begon wat meer service fouten te maken en bracht niet meer het aanvallende spel uit de 2de en 3de set en moest de set aan Voverdi laten met 15-25 en dus een 1-3 verlies.

Op naar de luchtballonnen van Dok19, die we hopelijk dit keer wel snel onder controle krijgen.

Uitslagen
Heren 1-Krimpen 1-3

Heren 2-Atak55 4-0

Dames 1-Savok 3-1

Dames 2-Set Up 3-1

Westphal-Meisjes A 3-2

Jongens A-AVC87 3-1

Gemengd C-Voko 3-2

Recreanten 1-Voverdi 1-3

Set Up-Dames Recreanten 1 3-1

Dames Recreanten 2-Zuvo 2-3


Programma
30 november

Recreanten 2-De Burgst

Dok19-Recreanten 1

2 december

Voleco-Heren 1

Dunamis-Heren 2

SicPugno-Dames 1

Gavoc10-Dames 2

Volley Tilburg-Meisjes A

Volley Tilburg-Jongens A

Voko-Gemengd C

4 december

Poldersport-Recreanten 2

Comments are closed.

Sport en Vereniging