SC Unitas’30 JO13-1 speelt uit tegen Nieuw Borgvliet

0

ETTEN-LEUR – De wedstrijd werd gespeeld bij Nieuw Borgvliet. De verdediging van Unitas’30, stond solide en zorgde er voor dat er geen enkele tegenstander gevaarlijk dicht voor de goal van de keeper kwam.

Het middenveld deed goed mee in de omschakeling en in de opzet van de aanvallen met het spitsen trio Shay, Imad en Sam. Zo wisten we af en toe kleine kansen te creëren. Tot Imad opeens met nog maar 1 verdediger in zijn rug werd aangespeeld en besloot direct uit de draai te schieten. De bal eindige fraai in de linkerhoek van de goal van Nieuw Borgvliet: 0-1.

Gezien het spelbeeld op dat moment een verdiende score. Daarna bleef Unitas’30 Nieuw Borgvliet goed onderdruk zetten. Opeens werd er een flitsende aanval over rechts op gezet, met strakke passes en goed vrijlopen. Iedere speler raakte de bal maar een keer aan. Uiteindelijk wist Imad de voorzet van Sam te benutten: na eerst de keeper op het verkeerde been te hebben gezet maakte hij gedegen de 0-2. Wat mooie actie was dat! Complimenten voor de hele aanval.

Met 0-2 gingen we de rust in. Na de rust was het spelbeeld verandert. Nieuw Borgvliet was sterker aan de bal, en kwam daardoor wel af en toe tot een kans. Uit een hoekschop die we niet goed weg wisten te werken, wist Nieuw Borgvliet te scoren: 1-2. Hierna bleef Nieuw Borgvliet iets meer aandringen, maar met man en macht wisten we Nieuw Borgvliet te blokkeren. Ongeveer halverwege de tweede helft kreeg Unitas’30 een vrije trap op zo’n 25 meter van de goal. Gido had zijn vizier op scherp en wist in een strakke lijn de bal hoog rechts in de goal te schieten. Onhoudbaar voor de keeper van Nieuw Borgvliet: 1-3. In het laatste deel van de wedstrijd ging het weer spel gelijk op. Maar wisten beide teams niet meer tot scoren te komen.

Spek de kas van je club actie

De Grootgrutter met de geel en zwarte kleuren organiseert dit jaar weer een “spek de kas van je club” actie waarmee een financiële bijdrage voor onze vereniging bij elkaar gespaard kan worden. De Grootgrutter stelt daarvoor een bedrag van € 20.000,- beschikbaar, dat naar rato wordt verdeeld over alle gedoneerde vouchers en uitgekeerd aan de deelnemende verenigingen. Tijdens deze ‘Spek de Kas van je Club’ actie ontvangen klanten voor elke € 10,- aan boodschappen een voucher. Deze voucher kunt u in de winkel doneren aan de vereniging van uw keuze. Zowel de winkel aan de Geerkade als aan de Kerkwerve doen mee aan deze actie. U kunt uw vouchers vanaf 15 maart tot en met 18 april aan onze vereniging doneren. Draagt u onze vereniging een warm hart toe dan vragen wij u, uw ontvangen vouchers aan onze vereniging te doneren. Hoe meer vouchers de klanten doneren aan onze vereniging, hoe groter het totaalbedrag zal zijn dat wij ontvangen. Het ontvangen bedrag zal worden besteed aan de diverse jeugdactiviteiten die Unitas’30 door het jaar heen organiseert. Te denken valt aan o.a. clubdag, jeugdtoernooien etc.

Wij roepen natuurlijk alle jeugdleden op om hun ouders, grootouders, buren en overige warm te maken voor deze actie en hun steun uit te brengen op Unitas’30. Hoe meer geld Unitas’30 verdiend; hoe meer Unitas’30 op de clubdag kan besteden aan de jeugd.

Comments are closed.

Sport en Vereniging