Gezellig terras in
Gezellig terras in "De Achtertuin" Foto: Lian Baremans

De Achtertuin opent de poorten en 10 jarig jubileum

Sport en Vereniging

ETTEN-LEUR - Afgelopen periode is er weer hard gewerkt om de tuin nog mooier en toegankelijker te maken voor onze doelgroepen, maar ook voor andere belangstellenden.

Vanaf 7 mei tot en met 15 oktober zijn we weer iedere dinsdagmiddag van 13.30 tot 16.00 uur geopend. Iedereen is welkom om in onze tuin te genieten van al wat groeit en bloeit of om gezellig te kletsen met andere gasten. Bij minder mooi weer kunnen we in de overdekte tuinkamer zitten. Vooraf opgeven voor de inloop is niet nodig. Wel vragen we een kleine bijdrage voor koffie/ thee, wat wordt besteed aan het onderhoud van de tuin.

Wij organiseren het hele seizoen ook activiteiten voor onze doelgroepen zoals o.a. een muziekmiddag, een bingo en een lunch. Onze doelgroepen zijn o.a. mensen met een beperking, blinde en slechtziende mensen, mensen met dementie, ouderen en eenzame mensen. Zij zijn van harte welkom, samen met hun familie en/of mantelzorger.

Het is ook mogelijk om met een groep, op afspraak, gebruik te maken van de tuin.

10 jarig jubileum

Ons 10 jarig jubileum willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op zondag 26 mei bent u van harte welkom op onze jubileum-feestdag tussen 11.00 en 16.00 uur. Meer informatie hierover volgt via de Etten-Leurse bode, website: www.de-achtertuin.info en FB pagina De Achtertuin Etten-Leur.

In het kader van het 10 jarig bestaan van ‘De Achtertuin’ organiseren we een fotowedstrijd voor alle inwoners van Etten-Leur e.o. ‘De perfecte foto’. De wedstrijd loopt van 1 mei tot en met 31 juli. Er zijn mooie prijzen te winnen, de prijsuitreiking is op de ‘kunst ontmoet kunst’ dag in ‘De Achtertuin’ op 8 september. Er zijn 3 thema’s binnen Etten-Leur: Etten-Leur en de mooie natuur; Etten-Leur en de beleving van zintuigen; en natuurlijk ‘De Achtertuin’. Iedereen mag 1 foto per thema insturen naar deperfectefoto2024@gmail.com. Het wedstrijdformulier is in te lezen via onze website www.de-achtertuin.info en facebookpagina ‘De Achtertuin’ Etten-Leur. De ingang van de tuin bereikt u via het rijpad links naast het woonhuis. Hier kunt u ook parkeren. Wij hopen u te ontmoeten in onze gezellige tuin. ‘De Achtertuin’, Hilsebaan 108, 4873 LH Etten-Leur. Voor meer info: Lian Baremans tel. 06-46586487, contact@de-achtertuin.info.[n]



Blijf op de hoogte van het lokale nieuws uit jouw regio met onze dagelijkse nieuwsbrief