Sportieve uitdaging voor ondernemend Etten-Leur

0

ETTEN-LEUR – Collega’s en relaties die samen een sportieve prestatie neerzetten: dat is de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop, onderdeel van de Van Oers Marathon Brabant op zondag 29 oktober in Etten-Leur. Meedoen betekent bovendien indirect sponsoring van de Harold van Zundert Stichting.

Collega’s en relaties leren elkaar niet alleen eens in andere omstandigheden kennen tijdens het trainen en op de dag zelf, maar het is ook nog eens een ideale mogelijkheid om te netwerken. Daarnaast is het een goede manier om je als bedrijf te profileren als een sportieve, gezonde organisatie.

Iedereen mag meedoen

De deelnemers lopen, in teams van minimaal drie en maximaal vijf deelnemers, een afstand naar keuze: 5, 10, 21 km. Mannen, vrouwen, gemengd, met of zonder loopervaring: iedereen mag meedoen. De drie beste looptijden worden bij elkaar opgeteld en dingen mee in het klassement. Uiteraard mag ieder bedrijf meerdere teams inschrijven. Hoe meer, hoe beter zelfs, want van het inschrijfgeld van elk team gaat € 15 naar de Harold van Zundert Stichting uit Etten-Leur, die leuke activiteiten organiseert voor kinderen die een of beide ouders verloren zijn. Zo kunnen zij hun zorgen even vergeten en mooie herinneringen creëren.

Schrijf u nú in!

Zin om samen met collega’s mee te doen aan dit sportieve evenement? Schrijf u dan nú in voor de Asselbergs & Klinkhamer Bedrijvenloop! Het belooft een sportieve prestatie te worden waar alle teamleden nog lang over na zullen praten. Wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op via tel. 06-37355726 of mail naar bedrijfvenloop@marathonbrabant.nl.

Comments are closed.

Sport en Vereniging