Strijdbaar waterpolo jeugdteam DIO

0

ETTEN-LEUR – Voor de laatste wedstrijd van dit seizoen reisde DIO CJ1 af naar Roosendaal, om het op te nemen tegen Hieronymus CJ1, de nummer 2 in de competitie.

Jorrit, de jongste speler maakte zijn debuut en zo had DIO CJ1 weer 7 spelers in het bad. Jelle, de trainer, coachte deze laatste wedstrijd samen met Johan. Het voltallige heren 1 team van DIO kwam na een gewonnen wedstrijd tegen De Bruinvis (Sas van Gent) speciaal vanuit Zeeuws-Vlaanderen om de DIO jeugd aan te moedigen. Geweldig leuk van de heren!

In periode 1 en 2 lag Sebastiaan in de goal en ging Jorrit verdedigen, waardoor Thijn mee de aanval in ging. Het was lastig voor DIO, maar toch wist Cas eenmaal tot scoren te komen. Na de tweede periode was de stand 16-1 in het voordeel van Roosendaal.

In periode 3 en 4 ging Jorrit in de goal en Sebastiaan ging samen met Lucas en Cas de aanval in. Daniel, Thijn en Ryan lagen in de verdediging. Cas kreeg een vijfmeter-bal, welke hij wist te benutten. Daarna kwam DIO nog driemaal tot scoren toe, met dank aan Cas en Lucas die elkaar mooi wisten aan te spelen. Ondanks een mooie stop van Jorrit, eindigde de wedstrijd in 26-5. Maar petje af voor het jeugdteam van DIO, die tot einde toe bleef strijden.

Jongens en meisjes, die het waterpolo DIO jeugdteam willen komen versterken zijn van harte welkom om gratis te komen proef trainen op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur in de Banakker te Etten-Leur. Meer info: www.dioweb.nl

Comments are closed.

Sport en Vereniging