Team Naalden gaat naar de Top

0

ETTEN-LEUR – Onder dat motto gaan nu 13 “Etten-Leurse” fietsers op 1 juni 2017 zoveel als mogelijk de Alpe d’Huez bedwingen. Dan staat de 12e editie van Alpe d’HuZes op het programma. Opstaan tegen kanker, dat is wat ons spontaan motiveerde toen deze ziekte maar weer eens heel dicht bij kwam.

De wetenschap en medici boeken steeds meer succes maar we realiseren ons ook dat het een voorwaarde is dat zij onafgebroken onderzoek naar deze ziekte kunnen blijven doen. Redenen genoeg om er eens flink de schouders onder te zetten. Het initiatief om mee te doen wordt door iedereen bijzonder goed ontvangen. Maar ook ondernemers uit Etten-Leur reageren uitermate positief op dit initiatief. Zij zijn een belangrijke schakel om ons financiële doel voor het KWF te halen. Het stimuleert ons enorm om het streefbedrag te halen. Als tegenprestatie gaan wij een dag afzien op deze magische berg. In ons achterhoofd steeds de gedachte dat dit in schril contrast staat met kankerpatiënten die in hun strijd om deze ziekte te overwinnen veel meer moeten afzien.

Als Team Naalden naar de Top zitten we dus bepaald niet stil. We zijn druk met de voorbereidingen van onder andere een Kerstdiner, een Hap en Trap fietstocht en een feestavond en dat alles ten bate van Alpe d’HuZes. Om iedereen breed over de voortgang te kunnen informeren is een facebookpagina “Naalden naar de Top” gelanceerd. Daar staat nu al een hele leuke actie vermeld. U kunt uiteraard Team Naalden naar de Top (team 1 en team 2) ook bezoeken en steunen op de internetpagina van Alpe d’HuZes. Kijk hiervoor op:

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/naaldennaardetop1

https://deelnemers.opgevenisgeenoptie.nl/naaldennaardetop2

Comments are closed.

Sport en Vereniging