Tijdelijk extra voordelig privé lease aanbod bij Auto Indumij Dacia

0

http://www.dacia-indumij.nl/acties/priveleasePrivé lease is ongekend populair. En dat is niet zo verwonderlijk als je naar de voordelen kijkt. Als je dan ook nog een samen met de importeur een geweldige actie op touw kunt zetten is de cirkel rond. Auto Indumij Dacia heeft in samenspraak met Dacia Nederland een zeer voordelige Dacia Privé lease actie op de markt gebracht: een nieuwe Dacia Logan MCV voor slechts € 299,- per maand all-in. Het enige wat je nog hoeft te doen is tanken.

Alles inclusief (behalve tanken)
Het grote voordeel van privé lease is dat je zorgeloos in een nieuwe auto kunt rijden. Zonder aanbetaling of onverwachte kosten. Zo zijn wegenbelasting, allrisk verzekering, onderhoud en eventuele reparaties inbegrepen. Of je nu kiest voor een looptijd van 60 maanden of 24 maanden, je bent altijd verzekerd van optimale service tegen hetzelfde, vaste maandbedrag.

Logan MCV
De Dacia Logan MCV is de ruimste stationwagon is zijn klasse. Voorzien van een uitbreidbare bagageruimte en veel ruimte voor de achterpassagiers is de Logan MCV een familieauto bij uitstek. De Logan MCV wordt aangedreven door een efficiënte en toch zeer krachtige TCe 90 turbobenzinemotor en kent een gunstig brandstofverbruik.

Hoge inruilprijzen
Bij vele privé lease varianten is inruil van de huidige auto niet mogelijk. Bij Auto Indumij Dacia wel. Wij geven hoge inruilprijzen en je krijgt het bedrag bij aflevering direct op je bankrekening. Gewoon simpel bij Auto Indumij Dacia!

www.dacia-indumij.nl/acties/privelease

Comments are closed.

Bedrijvig Nieuws