Training Jeugdteam Waterpolo DIO weer gestart

0

ETTEN-LEUR – Woensdag 2 september is voor het gemengd jeugdteam van de Etten-Leurse Waterpolovereniging DIO de training weer begonnen. Dit om goed voorbereid te zijn voor de start van het nieuwe competitieseizoen 2015/2016, die eind september gaat beginnen.

Waterpolo is een zwemsport, waarin uithoudingsvermogen, snelheid, behendigheid en vooral samenwerking bij elkaar komen in een wedstrijd van 4 x 5 minuten (zuivere speeltijd). De wedstrijden worden (meestal) op zaterdag gespeeld tegen teams uit West/Midden-Brabant en Zeeland.

Met de geweldige prestaties van het Nederlands dames waterpoloteam nog vers in het geheugen (zij werden 2de op het WK), gaan de meisjes en jongens van jeugdteam DIO met de volle 100% de competitie in door op woensdag (van 19.00 tot 20.00 uur) en zondag (van 10.00 tot 11.00 uur) te trainen in zwembad “De Banakker” in Etten-Leur. Hierbij worden zij optimaal begeleid door hun trainers en coaches.

Wil je weten of waterpolo iets voor jou is (en je hebt minimaal zwemdiploma B), kom dan gerust langs om vrijblijvend een aantal proeftrainingen te volgen.

Voor meer informatie, zie: http://www.dioweb.nl (onder: waterpolojeugdpolo).

Comments are closed.

Sport en Vereniging