Uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn behaalt Keurmerk Uitvaartzorg

1

ETTEN-LEUR – Sinds 26 september 2017 is Uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn in Etten-Leur trotse houder van het Keurmerk Uitvaartzorg.

Het Keurmerk Uitvaartzorg stelt kwaliteitseisen aan uitvaartondernemers in Nederland. Een Keurmerkhouder verplicht zich om de kwaliteit van haar dienstverlening constant op peil te houden. De daarvoor bestemde zes zekerheden van het Keurmerk Uitvaartzorg bieden nabestaanden duidelijkheid over de kwaliteit van de uitgekozen uitvaartonderneming. Nabestaanden kunnen er vanuit gaan dat de dienstverlening van een keurmerkhouder aan deze zes eisen voldoet:
•    Heldere afspraken over de uitvoering
•    Transparante kostenbegroting
•    Goede organisatie van de uitvaart
•    Bekwaam personeel
•    Doelmatige klachtenafdeling
•    Klanttevredenheidsonderzoek

Uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn vond het halen van het Keurmerk zeer belangrijk. “Nabestaanden moeten erop kunnen vertrouwen dat hun uitvaart zorgvuldig wordt uitgevoerd. Toen wij ons gingen verdiepen in de eisen van het Keurmerk merkten we dat we hierheen voldeden en hebben we ons aangemeld. Als onderneming wil je je onderscheiden en wil je mensen laten zien dat ze met een goede organisatie te maken hebben. Een Keurmerk onderstreept dat.”

De lat voor het halen van Het Keurmerk ligt vrij hoog. Als het gemiddelde van alle klanttevredenheidsonderzoeken lager is dan het cijfer 8 wordt het Keurmerk niet uitgereikt. Uitvaartondernemingen moeten aan strenge eisen voldoen en worden jaarlijks gecontroleerd door een externe onafhankelijke partij.

Wanneer de uitvaart door een Keurmerkhouder wordt verzorgd, bent u dus verzekerd van een hoogwaardige kwaliteit van de dienstverlening.

Uitvaartverzorging Jan de Wit & Zn, Anna van Berchemlaan 38, 4872 XT Etten-Leur, tel. 076 5015807

1 reactie

Bedrijvig Nieuws