Unitas JO12-4 neemt een punt mee uit Dordrecht

0

ETTEN-LEUR – Na de opstellingen en de warming up begonnen we aan de wedstrijd. RCD was in het begin meer op de helft van Unitas en drong aan. Er kwamen wat kansen voor hen. Het was druk voor onze goal en een van de kansen werd via een kluts binnen geschoten 1-0.

Daarna werd Unitas wat brutaler en ging steeds meer naar voren. Na een sterke aanval kwam de bal bij een van onze aanvallers Ubayd. Ubayd schoot raak 1-1.

Na deze gelijkmaker bleef Unitas sterk spelen. Het was goed om te zien dat iedereen bewust was van zijn positie en bijhorende taak. Na weer een Unitas aanval had Floris ineens de ruimte om een afstandsschot te proberen. Dat was een prima poging want het schot werd door een RCD speler aangeraakt waardoor de keeper kansloos was, 1-2.

Het spel ging heen en weer. RCD was een aantal keer gevaarlijk voor ons doel. Opeens had een RCD speler genoeg ruimt om op goal te schieten. Het schot was hard en strak, 2-2 ruststand.

RCD kwam een aantal keren gevaarlijk voor het Unitas doel. De bal ging er dankzij keeper Jens en de verdediging met Milan, Timo, Niels, Jason en Lars de Smid net niet in. En Unitas kreeg ook kansen. Lars Frijters brak een paar keer door. Hij snelde langs heel de verdediging maar zag zijn schoten gestopt worden door de hele goede RCD keeper. Het Unitas middenveld met Rick, aanvoerder Fadi, Ralph en Floris vocht voor elke bal.

10 minuten voor tijd had Floris een geweldige actie en kon hij de bal aan de vrijstaande Pim geven. Pim kon zo knap de 2-3 maken. De laatste 5 minuten zette RCD nog vol aan. We kregen de bal niet meer goed weg. 2 minuten voor tijd viel dan toch de 3-3. Daarna liet de scheidsrechter nog best lang doorspelen. RCD zette nog een aanval op maar die werd onderschept en uit de counter van Unitas kwam ook nog een grote kans. Toch bleef het 3-3, ieder een punt in een hele spannende wedstrijd.

Grote Club Actie

Zaterdag 16 september is de jaarlijkse Grote Clubactie weer van start gegaan. Het zou toch fantastisch zijn als wij met elkaar de opbrengst voor Unitas ’30 van 2016 kunnen overtreffen in het 45e jaar dat de grote clubactie bestaat. Met de inzet van iedereen moeten we dit veel beter kunnen doen, toch? De loten kosten 3 euro per stuk en hiervan gaat 80% naar Unitas en voor de kopers van de loten zijn er leuke prijzen te winnen, zie: https://www.clubactie.nl/prijzen. Het opgehaalde bedrag zal ten goede komen aan alle leden, hiervan zal o.a. de clubdag georganiseerd worden. De drie beste individuele verkopers krijgen een leuke prijs en het team dat samen de meeste loten verkoopt mag met het gehele team naar een wedstrijd van NAC! Natuurlijk hebben we weer de regel dat van elk verkocht lot een bedrag van € 0,50 ten goede komt aan de verkoper. Dus als jij als speler 10 Grote Clubactie loten verkoopt heb jij al mooi € 5,00 gespaard waar jij zelf vast iets leuks mee kunt doen, en toch zeker als jij nog meer je best doet. Allemaal heel veel succes met het verkopen van de loten!

Comments are closed.

Sport en Vereniging