Waterpolo DIO

0

ETTEN-LEUR – De waterpolo DIO Heren 2 speelden afgelopen zaterdag 28 november thuis tegen Aegir uit Eindhoven, de nummer laatst tegen de nummer twee van de competitie.

In de eerste periode straften de gasten enkele foute passes van Heren 2 direct af. Daardoor keken de heren na de eerste periode aan tegen een flinke achterstand van 1-4. Tim maakte het enige doelpunt in deze periode. Na deze slechte start was iedereen wakker. Met treffers van Tom en Walter werd voorkomen dat Aegir nog verder uitliep. De resterende wedstrijd gaf een eentonig beeld, Aegir had het betere van het spel en was erg trefzeker. DIO kwam er mondjesmaat goed uit en wist met veel moeite af en toe raak te schieten. De eindstand werd bepaald op 6-16.

Doelpuntenmakers voor DIO waren zoals aangegeven: Tom, Walter en Tim (allen twee doelpunten). Op 12 december spelen de DIO Heren 2 uit in Hoogerheide tegen Zuidwesthoek (de koploper).

DIO Heren 1 verloren thuis tegen De Zuidwesthoek (Hoogerheide) met 7-12. Het jeugdteam (CJ1) van waterpolo DIO was afgelopen weekend vrij.

www.dioweb.nl

Comments are closed.

Sport en Vereniging