Waterpolo DIO heren 1 verslaat de nummer twee

0

ETTEN-LEUR – Na de ruime zege van vorige week was er besloten deze lijn door te trekken. De wedstrijd tegen ZVDO (nummer 2 in de competitie) moest dus gewonnen worden.

Na een wat valse start door aantal afmeldingen, werd afgelopen zaterdag (29 januari) met slecht 1 wisselspeler afgereisd naar Andel. Coach Hielkema had besloten een rustige pot te spelen. Deze taak werd volbracht en zodoende konden de punten mee terug naar Etten-Leur.

ZVDO nam de voorsprong halverwege de eerste periode. Het was Roy, die de stand snel gelijk wist te trekken en daarna nog een 5 meter wist te verzilveren.

De teams waren qua doelpunten aan elkaar gewaagd. Halverwege de tweede periode was het Sander, die DIO op voorsprong bracht. De derde periode verliep, op het twee uitsluitingen aan beide zijden, rustig. DIO bleef nog steeds op voorsprong. De laatste periode was het Roy, die het gat vergrootte door nogmaals een 5 meter te verzilveren en vervolgens een schot op doel te lossen (4-6). Uiteindelijk gaf Sies de genadeklap, waarmee de eindstand op 4-7 kwam.

Het DIO heren 1 team gaat komend weekend carnaval vieren en daarna zich klaarmaken voor de eerste ontmoeting met het heren 2 team van DIO. Deze wedstrijd staat gepland op zaterdag 13 februari 2016 om 16:00 in de Banakker te Etten-Leur.

DIO Heren 2 won afgelopen zaterdag in Breda van SBC2000 Heren 3 met 5-6.

Meer info Z&PC DIO: www.dioweb.nl

Comments are closed.

Sport en Vereniging