Waterpolo jeugdteam DIO geeft niet op

0

ETTEN-LEUR – Het waterpolo gemengd jeugdteam DIO-CJ1 moest afgelopen zaterdag uit spelen tegen ZPC De Zeeuwse Kust CJ1 uit Vlissingen.

Vaste keeper Sander stond aan de kant met een rugblessure. Daarom hielp hij Jack en Mika bij het coachen van het DIO team en lag Sebastiaan in het doel. Na de eerste periode was de stand al 6-1. Cas wist een mooie treffer te maken, maar Vlissingen was sneller in de opbouw. In de tweede periode ging Vlissingen hard in de aanval. DIO kwam weinig aan de bal en kreeg weinig kansen. Daniël in de verdediging had het zwaar. Gelukkig wist Cas nog een keer te scoren. Helaas eindigde een bal van Enya op de lat en wist Vlissingen 7 maal te scoren (13-2). De meisjes en jongens van het DIO team moesten in de derde periode hard aan de bak. Door een mooie opbouw van Ryan- Lucas-Thijn naar Merel, wist Merel te scoren (14-3). Al snel volgden twee doelpunten van Vlissingen (16-3). Maar DIO zetten door, wat werd beloond met doelpunten van Cas en Lucas. Vlissingen scoorde daarna nog tweemaal in de derde periode (18-5). Ondanks dat DIO niet op gaf en probeerde aan te vallen, bleef een doelpunt uit. De uitslag werd 22-5 in het voordeel van de thuisspelende ploeg.

Wil je het waterpolo jeugdteam komen versterken, kom dan een paar keer gratis proef trainen op woensdag van 19.00 tot 20.00 uur en/of zondag van 10.00 tot 11.00 uur in de Banakker.

DIO Heren 2 verloor uit in Tilburg tegen TRB-RES H1. Het heren 1 team van DIO redde de eer van DIO door thuis te winnen met 8-6 tegen Gorgo H1 uit Bernheze.

Meer info: www.dioweb.nlb

Comments are closed.

Sport en Vereniging