Waterpolo jeugdteam DIO laat thuis punten liggen

0

ETTEN-LEUR – Na een winterstop van 2 maanden speelde het jeugdteam DIO CJ1 zaterdag 16 januari thuis tegen Hieronymus CJ1 uit Roosendaal.

In de eerste periode ging het redelijk gelijk op. Hieronymus wist te scoren en bracht de stand op 0-1. Hieronymus ging in de tweede periode flink in de aanval en DIO had moeite elkaar te vinden. Veel balverlies aan de kant van DIO. Merel kreeg haar derde P(ersoonlijke fout) en moest de wedstrijd verlaten. Een mooie redding van Thijn en Sander kon toch niet voorkomen dat Hieronymus 7 maal scoorde (0-7).

DIO speler Enya kreeg in de derde periode de bal van haar teamgenoot Sebastiaan, zag een gaatje in de verdediging van Hieronymus en de bal vloog in het net. Eindelijk was daarmee de nul van het bord! Ondanks felle verdediging van Ryan wist Hieronymus nog drie maal tot scoren te komen (1-10).

In de laatste periode bleef DIO toch knokken. Cas wist Lucas te vinden, die vervolgens een prachtig doelpunt scoorde. Helaas volgden al snel twee tegengoals. Maar Cas bleef op zoek naar een gaatje en ook hij wist nog tot score te komen. Met nog een tegenaanval van Hieronymus kwam de eindstand op 3-12.

Ben je 10 jaar of ouder, heb je een zwemdiploma en wil je het jeugdteam komen versterken, kom dan een aantal keer vrijblijvend proef trainen. Het waterpolo jeugdteam traint op zondag (tussen 10.00 en 11.00 uur) en woensdag (tussen 19.00 en 20.00 uur) in De Banakker. Meer info: www.dioweb.nl

Comments are closed.

Sport en Vereniging