Wisselend succes waterpolo Z&PC DIO

0

ETTEN-LEUR – Zaterdag 19 maart speelden alle drie de DIO waterpolo teams thuis in Etten-Leur.

Het gemengd jeugdteam DIO CJ1 speelde tegen Zeester-Meerval CJ1 uit Uden. Sander coachte opnieuw samen met Jack DIO CJ1.

In de eerste periode ging Uden hard in de aanval en de verdediging van DIO was daar niet helemaal klaar voor. Daardoor kon Uden 6 maal scoren (0-6).

In de tweede periode herpakte DIO zich en wisten de spelers elkaar beter te vinden. Een mooie eenmansactie van Lucas resulteerde in een goal (1-6). Sebastiaan liet een aantal mooie reddingen zien, maar kon niet voorkomen dat Uden twee maal kon scoren. (1-8)

In de derde periode was er veel balverlies bij DIO. De spelers van DIO wisten elkaar niet te vinden en in de aanval waren de schoten op doel niet hard genoeg. Toch kreeg Cas er nog een doelpunt in. Uden, die vaker aan de bal was, kwam 4 maal tot scoren toe (2-12).

In de vierde periode kreeg DIO de achterstand niet meer weggewerkt. Wel bleef DIO naar kansen zoeken en zo kreeg Cas nog twee keer een mooie kans die hij kon benutten. Maar Uden, die fel bleef aanvallen, kreeg er nog drie in het net van DIO. Eindstand 4-15.

Ook het DIO Heren 1 team kon niet winnen in het Etten-Leurse zwembad. Zij verloren tegen met 2-6 van Aegir Heren 1 uit Eindhoven.

Gelukkig redde het DIO Heren 2 de eer van Etten-Leur door met 6-4 te winnen van ZPC De Zeeuwse Kust uit Vlissingen.

Als je wilt weten of waterpolo een leuke sport is voor jou, kom dan proef trainen bij Z&PC DIO, zie: www.dioweb.nlwaterpolo

Comments are closed.

Sport en Vereniging