Z & PC Dio zwemuitslagen

0

ETTEN-LEUR – Op zondag 13 maart was Z & PC DIO te gast bij zwemvereniging de Zilvermeeuw in Hoogerheide voor de 4e Spelontmoeting van dit seizoen.

De zestien zwemmers en zwemsters van Z & PC DIO lieten zien dat goede trainingsinzet wordt beloond en zwommen samen maar liefst vijftien persoonlijke records (PR), veertien eerste tijden (ET) en dertien medailles.

Een spannende dag was het voor Jasper v.d. Berg (2008), Anniek Schoonwater (2008) en Isis Sliep (2005). Zij zwommen vandaag hun eerste zwemwedstrijd en met succes. Jasper en Anniek zwommen een knappe ET op de 25m vrije slag en 25m schoolslag en Isis zwom een knappe ET op de 50m rugslag en 100m schoolslag. Ook Ilse Ammerlaan (2008), Lotte Blanken (2008), Evy Scherpenisse (2008) en Renzo Tamerus (2008) mochten starten op de 25m vrije slag en 25m schoolslag. Alle vier zwommen zij naar een PR op de vrije slag! Ilse en Lotte noteerden ook op de schoolslag een PR en Evy een ET. Voor Lotte, Jasper en Renzo resulteerde dit tevens in een podiumplaats: brons en goud voor Lotte, zilver en brons voor Jasper en tweemaal goud voor Renzo. Jarno Broers (2007), Esmée Dijk (2007), Kiki van Enschot (2007), Jayden Farla (2006) en Lianna Michielsen (2007) doken vandaag te water op de 50m vrije slag en 25m vlinderslag. Een regen aan PR’s en ET’en volgde. Jayden zwom op beide afstanden een PR en zette daarmee tevens de grootste verbetering van de dag op zijn naam met een PR van 150% op de 50m vrije slag. Jarno en Esmée zwommen beide een PR op de vlinderslag en een ET op de vrije slag. Lianna wist op beide afstanden een mooie ET te noteren en Kiki zwom naar een knap PR op de vrije slag. Dit resulteerde tevens in podiumplaatsen: brons en zilver voor Kiki en zilver en goud voor Jayden. Voor Luna Farla (2004), Gor Hajrapetyan (2005), Hajk Hajrapetyan (2004) en Asjot Margarjan (2005) stond de 50m rugslag en 100m schoolslag op het programma: twee pittige afstanden die zij met succes volbracht hebben! Hajk zwom op beide afstanden naar een PR. Luna, Gor en Asjot klokten een knappe ET op de schoolslag en Luna en Asjot klokten ook op de rugslag een PR. Dit leverde twee bronzen medailles op voor Gor en een zilveren medaille voor Asjot. Naast de individuele afstanden heeft ook iedereen zijn steentje bijgedragen aan de estafette. Samenvattend een geslaagde dag met resultaten om trots op te zijn.

Is wedstrijdzwemmen ook iets voor jou? Kijk op onze website www.dioweb.nl

Comments are closed.

Sport en Vereniging