Z&PC DIO naar Europese Master Kampioenschappen

0

ETTEN-LEUR – Vier master dames vertegenwoordigen van 24 t/m 29 mei Z&PC DIO Etten-Leur tijdens de Europese Master Kampioenschappen in Londen. Dit toernooi wordt gehouden in het Olympische zwemstadion van 2012, het London Aquatics Centre in het Queen Elizabeth Olympic Park.

De dames van Z&PC DIO hebben zich weten te plaatsen door het afgelopen jaar de limiet tijden te hebben gezwommen. Jolanda Post zal starten op de 100m vlinderslag, 50m vlinderslag en de 50m vrije slag. Haar zus Siska Post zal zich van haar beste kant laten zien op de 50m vrije slag, 100m vrije slag en de 200m vrije slag. Joëlle Vaes start in Londen op de 200m wisselslag, 100m vrije slag en de 100m rugslag. Susanne van der Linden heeft zich over de schoolslag nummers bekommerd: 50m schoolslag, 100m schoolslag en de 200m schoolslag. Zowel Siska Post, Jolanda Post, Joëlle Vaes en Susanne van der Linden komen allemaal uit in de leeftijdscategorie 25+. Op basis van de startlijsten zijn er voor Jolanda Post een tweetal top 10 plaatsingen haalbaar. De andere dames zullen zich vooral richten op hun PR’s en andere mooie klasseringen in de Europese Master top.

De voorheen voor Z&PC DIO uitkomende en momenteel in Bonaire wonende Anita Smits, deelt samen met 3 teamgenoten van de Baraccudas uit Bonaire ook mee aan dit toernooi. Zij zal starten op de 200m wisselslag, 100m vlinderslag, 200m vlinderslag en op 2 estafette onderdelen.

Wij wensen alle master dames veel succes in Londen.

Comments are closed.

Sport en Vereniging