Z&PC DIO naar Wereld Master Kampioenschappen

0

ETTEN-LEUR – Vijf zwemmers van Z&PC DIO staan vanaf 15 augustus aan de start bij de Wereld Master Kampioenschappen in Boedapest.

De zusjes Post, Jolanda en Siska, uit Oudenbosch. Mathijs van der Logt uit Hoeven, Joëlle Vaes uit Breda en Susanne van der Linden uit Etten-Leur. Ook Marlijn Hendriksen uit Standdaarbuiten en 4 zwemmers van de Barracudas van Bonaire reizen met onze zwemmers af naar Boedapest. Waaronder oud-trainster van Z&PC DIO, Anita Smits.

Trainen

Al het hele seizoen zijn ze hard en gefocust aan het trainen voor dit toernooi, waarvoor ze zich allemaal hebben geplaatst door te voldoen aan de limiet tijden. Voor Z&PC DIO bijten Joëlle en Mathijs de spits af op de 200m rugcrawl. Deze rugcrawl specialisten starten ook de 50m en 100m rugcrawl later de week. Joëlle heeft daarnaast ook nog de 200m wisselslag op het programma en Mathijs de 50m vrije slag. Op dezelfde dag verschijnt Susanne op de 100m schoolslag aan de start, zij zwemt ook de 200m schoolslag, 200m wisselslag en 400m wisselslag. Jolanda en Siska starten beiden op de 100m vrije slag op dinsdag 15 augustus. Jolanda zwemt daarbij de 50m vrije slag, 50m vlinderslag en 100m vlinderslag op het WMK. Voor Siska staat er 50m en 200m vrije slag programma en 200m wisselslag.

De dames van DIO zwemmen gezamenlijk de 4x50m wisselslag estafette. Wij wensen alle zwemmers veel succes tijdens de Wereld Master Kampioenschappen in Boedapest.

Wil je de zwemmers volgen kan dit via de Facebook pagina van Z&PC DIO.

Comments are closed.

Sport en Vereniging