Z&PC Dio start het nieuwe zwemseizoen goed

0

ETTEN-LEUR – Op zondag 27 september nam Z&PC Dio deel aan de eerste Spelontmoeting van dit seizoen met tien enthousiaste zwemmers en zwemsters.

Onder luide aanmoedigen werden dertien persoonlijke records (PR) verbroken en drie eerste tijden (ET) genoteerd. Een fantastische start van het nieuwe zwemseizoen!

Lotte Blanken (2008), Ilse Ammerlaan (2008), Sanne Oostdijk (2008) en Renzo Tamerus (2008) mochten het spits afbijten op de 25m schoolslag en 25m vrije slag. Ilse, Sanne en Renzo hadden de smaak te pakken en zwommen op beide afstanden een PR. Ilse noteerde op de 25m vrije slag tevens de grootste verbetering van de dag op haar naam. Voor Renzo resulteerde dit in maar liefst 2 gouden medailles. Lotte benaderde op beide afstanden haar PR en mag een plaatsje gaan zoeken voor haar zilveren medaille op de schoolslag. Dylana-Joy Braspenning (2007), Jarno Broers (2007) en Esmée Dijk (2007) doken het water in voor de 50m schoolslag en 25m vrije slag. Zij zwommen 50m schoolslag voor de eerste keer in wedstrijdverband en zetten alle drie een snelle ET op de klokken. Op de vrije slag verbeterden Jarno en Esmée hun PR en Dylana-Joy benaderde haar PR. Gor Hajrapetyan (2005), Hajk Hajrapetyan (2004) en Bas Voers (2004) haalden alles uit de kast op de 50m schoolslag en 50m. vrije slag. Op de schoolslag tikten de heren alle drie aan in een PR. Hajk en Bas zwommen ook op de vrije slag naar een PR en Gor zwom in een benadering van zijn PR naar een zilveren medaille.

Naast de enthousiaste aanmoedigingen tijdens de individuele afstanden waren deze ook goed hoorbaar tijdens de estafette en werd tweemaal een vierde plaats behaald.

Samenvattend een gezellige zwemwedstrijd met resultaten om trots op te zijn!

Is wedstrijdzwemmen ook iets voor jou? Kijk op onze website www.dioweb.nl

Comments are closed.

Sport en Vereniging