Zwaar waterpolo weekend voor DIO

0

Uitslagen

DIO Heren 1-TRB-RES1 7-7

DIO Heren 2-De Donkelaers 1 4-6 (deze keer geen wedstrijdverslag)

SBC2000-DIO-CJ1 12-2

Afgelopen zaterdag was het TRB-RES 1 uit Tilburg, die het op kwamen nemen tegen het eerste waterpolo team van Z&PC DIO. De eerste periode kreeg DIO al snel een 5-meter die Tilburg verzilverde. Hierna volgde al snel een tweede doelpunt van Tilburg. Roy wist voor DIO de stand gelijk te trekken. Echter volgde aan het einde van de periode nog een 5-meter tegen, waarna Tilburg een 2-3 voorsprong liet noteren. In de tweede periode liep DIO steeds achter de feiten aan. Gedurende deze periode was het een afwisseling van doelpunten aan beide kanten. Voor DIO was het Roy die wist te scoren. Tilburg wist een derde 5-meter te scoren en een man-meer met succes af te ronden, periode stand 4-5. In de derde periode wist DIO zich te herpakken en bracht de stand gelijk naar 5-5, dit door treffers van Roy en Kevin. Tilburg kwam in deze periode niet tot scoren. Beide teams gingen in de 4e periode vol in de strijd. Tilburg opende de scoren waarna Sies al snel antwoordde. In de slotfase kwam Tilburg nog een maal tot scoren. Met nog 5 seconden op de klok was het Sander die door het snelle spel van DIO de 7-7 kon maken.

Het waterpolo jeugdteam DIO-CJ1 moest afgelopen zaterdag zonder wisselspelers uit spelen tegen Breda SBC2000 CJ1. Sander stond aan de kant te coachen en Sebastiaan keepte zijn eerste wedstrijd. Na de eerste periode was de stand 2-0, ondanks goede verdediging van Ryan, Merel en Sebastiaan. DIO moest in de tweede periode hard aan de bak. Enya en Lucas kregen kansen, maar de bal eindigde op de lat. Breda wist opnieuw te scoren, maar toen kreeg Merel een pracht kans en bracht DIO naar 3-1. De derde periode, wist Breda 5 maal te scoren, maar gelukkig kreeg DIO toch nog een bal in het net. Ditmaal door een mooie opbouw van Thijn via Daniel naar Enya en zij wist te scoren (8-2). Jammerlijk kreeg Lucas in de vierde periode zijn 3e persoonlijke fout, waardoor hij naar de kant moest. DIO speelde daarom de laatste periode met een man minder. In de slotperiode wist Breda nog 4 maal te scoren. Ondanks dat gaf DIO niet op, bleef aanvallen, maar het doelpunt bleef uit. De uitslag werd 12-2 in het voordeel van de thuisspelende ploeg.

Kortom: het gemengd jeugdteam kan versterking goed gebruiken. Heb je interesse? Kom gerust op woensdagavond tussen 19.00 en 20.00 uur in De Banakker een paar keer proef trainen. Meer info: www.dioweb.nl

Comments are closed.

Sport en Vereniging