Bewoner mag niet met de auto door fietstunnel Nattestraat

7

OUDENBOSCH – Een bewoner van de Nattestraat krijgt wederom nul op het rekest. Hij moet omrijden door de aanleg van de fietstunnel en wil er met de auto doorheen. De gemeente geeft geen toestemming en tegen de afwijzing maakte de Halderbergenaar opnieuw bezwaar.

“Het gaat om een reeks bezwaren van deze persoon. Een schadevergoeding is aan de desbetreffende in het verleden al verstrekt dus dat gaan we niet nog eens doen”, aldus burgemeester Jobke Vonk-Vedder. “Er zit niets anders op dan omrijden.”

7 reacties

  1. Wilfred van Mourik

    Als de de tunnel een meter of twee breder hadden gemaakt had het verkeer er gewoon Door kunnen gaan. En hadden we niet hoeven om te rijden langs de Albano weg die nu levensgevaarlijk is geworden doordat deze te smal is voor het doorgaande verkeer! Ben benieuwd wat de Gemeente Halderberge hieraan gaat doen !

    • Wilfred van Mourik

      Klopt helemaal maar ik ben benieuwd wat ze eraan gaan doen.want vanuit de wijk pagnevaart heeft men twee kanten om uit de wijk te gaan richting Bosschenhoofd namelijk via de winkels waar het ook erg druk is en daarvoor moet men omrijden of via de te smalle Albano weg waar men nu regelmatig moet uitwijken over het fietspad of de gevaarlijke berm in….Dus ben benieuwd

Algemeen